Sınırsız dünya olduğu için her yerde olabilir. Mutlaka vardır. Ama bulmak için baya uğraşmak gerekir.Neden köpek bulamıyorum? 0.9.0 da.
sürekli geziyorum barişcil modda yine de bulamadimSınırsız dünya olduğu için her yerde olabilir. Mutlaka vardır. Ama bulmak için baya uğraşmak gerekir.
Barışçıl modda yok zaten. Survival'da var.sürekli geziyorum barişcil modda yine de bulamadim
Evet.survivalda zor modda mi var
tamam bende neden bulamıyorum diyordum saol.

beta yani buildli versiyonlarda wifi üzerinden multi oynanmiyor ama tam versiyon cikinca oynayabilirsinkurtlar nerde bulunuyorve ölüp de respawn a bastığımda oyundan atiyor bir daha da girmiyor.mcpe 0.9.0 local Wi-Fi ile oynaniyor mu?
Bu pc için olanı biz pe yani mobil olandan bahsediyorjuzbende dün sabah Windows 8 kurdum minecraft şu hatayı veriyor![]()

Bu pc için olanı biz pe yani mobil olandan bahsediyorjuz![]()
Özür dilerim mc diyincd bende fark etmedim.İos için tam versiyon yayinda ama androidi bilmiyorum mürtezaya biliyor olmalıtamam tam versiyon ne zaman çıkacak biliyor musunuz bir bilgi var mi yani net bir tarih?
İos için tam versiyon yayinda ama androidi bilmiyorum mürtezaya biliyor olmalı
Ios için yayımda değil kardeşim ?İos için tam versiyon yayinda ama androidi bilmiyorum mürtezaya biliyor olmalı