Oğuzhan
Üye
Yönetici alımlarında haksızlık yapılıyor
Yok artik ya. Forumda onlarca insan var emek veren, calisan... O kadar insanin emegini hice sayip daha 1.708 tane mesaji olan ve 79 konusu olan 13-14 yasindaki bir uyeyi moderator mu yaptiniz? Ayip degil mi? Hic mi utanmiyorsunuz da gelip boyle konu bile aciyorsunuz? Bu forum icin verdigimiz emeklere yaziklar olsun. Moderator olmak gibi bir niyetimiz yok ama bu benim gibi burasi icin cabalamis tum uyelere bir hakarettir.Onca emek veren insanin zerre kadar degeri yok mu gozunuzde? Bir gun forumun yas ortalamasi 10'a dusup dogru duzgun aktif uye bulamadiginizda hatanizi anlayacaksiniz ama cok gec olacak!
Güldürmeyin beni... Moderatör olmak gibi bir amacım olsaydı hala arada sırada iPhone Oyun bölümüne konu açmazdım. 14 yaşındaki o arkadaş daha sokaklarda kames topuyla kolasına maç yapıyor ve siz sanki çok deneyimli, çok bir şeyler bilen bir üyeymiş gibi onu "yönetici adayı" yapıyorsunuz. Bölümde daha aktif üye olmaması onu illaki "yönetici adayı" yapmanız anlamına gelmez. O bölümü çok iyi biliyorum. Aslan gibi moderatörlerimiz hakkıyla işlerini yapıyorlar.
Yaş 15 Diye Olmaz Mı Yani. Bir İnsan Yaşı 15 Diye Bir Şey Yapamazmış Gibi Söylemişsiniz. Kendinizi Çok Büyük Görmeyin Lütfen.