hazır başlamışken oturduğu yeri de sızdırıverin bi zahmetNese daha sızdırayım aynı mahallede oturuyorum hala, bu kızın küçüklüğünü bilirim iki apartman ötede oturuyordu ve saçını örerdi![]()

vayy:

Nese daha sızdırayım aynı mahallede oturuyorum hala, bu kızın küçüklüğünü bilirim iki apartman ötede oturuyordu ve saçını örerdi![]()

hazır başlamışken oturduğu yeri de sızdırıverin bi zahmet![]()

hatta avukatıda devlet tayin etsin, hani 5 yıldan fazla hapis cezası olan durumlarda baro tayin ediyor yaBu hanımefendi kendi ismini google da aratıp bizim konuyu bulup, benim yazıklarımı görüp dava açmasın sonra
Not: iyi senaryo yazarım![]()

hatta avukatıda devlet tayin etsin, hani 5 yıldan fazla hapis cezası olan durumlarda baro tayin ediyor ya![]()

lise öğrencisiyim hocam daha benEvladım hukuk mu okuyon sen
Benim hem şahidim hem avukatım ol![]()
istersen şahidin olurum seniin.. ama avukat olamamlise öğrencisiyim hocam daha benistersen şahidin olurum seniin.. ama avukat olamam

bilgisayar mühendisliği okuyacam benHukuk oku![]()
nasip tabi..bilgisayar mühendisliği okuyacam bennasip tabi..

bakalım hocam.. şu ygs lys yi alnımızın akıyla bi atlatalımda sonra ayarlarız birşeylerHerkes okuyo onu, iş bulacağın bölüme geç![]()

bakalım hocam.. şu ygs lys yi alnımızın akıyla bi atlatalımda sonra ayarlarız birşeyler![]()
evet..Bu sene mi gircen?
evet..

İnşallah dilediğin gibi olur kardeşim, herşeyden önemlisi sevdiğin şeyi yapmak benim lafıma bakma illa iş bulunur, başarılar![]()
tartışma başlatacaksınEyyy bu konudaki sözde hukukculaar, cübbenizi çıkarın öyle siyaset yapın !