Bir Neden Bul Üstekini Banla

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Toplu :bann: attığın için :bann: trip yaptığın için de :bann: adın SoulsEagle diye de :bann:double alıntı yaptığın için de :bann: Shadowu kayırdığın için de :bann: :bleh::bleh::bleh::bleh:
imzan yanıp söndüğü için :bann:
toplu :bann:ıma laf attığın için :bann:bana laf attığın için yine :bann: adıma laf attığın için double :bann::bann: bnden alıntı yaptığın için :bann: @The Shadow uma laf attığın için :bann: birsürü smiley kullandığın için :bann: sürekli :bann:işareti kullandığın için :bann:bana bu kadar uzun yazdırttığın için :bann: üstteğmen olduğun için :bann: s5 inin beyaz olduğu için :bann: vodafone kullandığın için :bann: 330 mesaj yazdığın için :bann: son olarak herkese benden bir :bann:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hepinize çok hızlı mesaj yazdığınız için :bann:

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
toplu :bann:ıma laf attığın için :bann:bana laf attığın için yine :bann: adıma laf attığın için double :bann::bann: bnden alıntı yaptığın için :bann: @The Shadow uma laf attığın için :bann: birsürü smiley kullandığın için :bann: sürekli :bann:işareti kullandığın için :bann:bana bu kadar uzun yazdırttığın için :bann: üstteğmen olduğun için :bann: s5 inin beyaz olduğu için :bann: vodafone kullandığın için :bann: 330 mesaj yazdığın için :bann: son olarak herkese benden bir :bann:
Sadakallahülazim :off: :bann:

• Beğen
Tepkiler: ghstr
The Shadow

The Shadow

Üye
gülen yüzü şeytanlaştırdığın için :bann: :zuhaha:
dilimi ağaç olarak gördüğün için :bann: :bleh:
:zuhaha: diye toplu güldüğün için :bann:
adamın kafasına laf attığın için :bann:
Olmadığı için :bann:
:zzz: Çık dışarı :close_tema:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

mesajındaki smiley lerden bi ülke kurulabileceği için :bann:

• Beğen

blsm_mr

Üye
SAÇMALAMASYON MODUNA GİRDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZİ ESEFLE KINAYARAK :bann: LIYORUM :birak:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
Şİmdi ban bi yana burda adamın dudaklarını okuyunca bi küfür yokmu sizce de :? :sahan2:

dogukan-

dogukan-

Üye
Bir üstteki mesajı banlamadiginiz için :bann:

Üst Alt