İhtiyar007
Üye
Kimlerden ve ne sebepten?Haaayırdır,hayıııırdır. hayırdir inşalllah?
fırça yemedigim kimse kalmadi

Kimlerden ve ne sebepten?Haaayırdır,hayıııırdır. hayırdir inşalllah?

Paylaşım için![]()
[emoji51]fırça yedin diye mi bu kadar üzgünsünyazdim![]()
haksiz sebepten+ailemdenKimlerden ve ne sebepten?![]()

forumdakilerden mi?Haaayırdır,hayıııırdır. hayırdir inşalllah?
yokforumdakilerden mi?
haksiz sebepten+ailemden![]()
tamamİyiliğin için mi?haksiz sebepten+ailemden![]()

Hayır kötülüğüm içinİyiliğin için mi?![]()

lanet olsun adamım neden haksız yere fırça yiyorsunhaksiz sebepten+ailemden![]()
çünkü hayat böylelanet olsun adamım neden haksız yere fırça yiyorsun

hangi aile çocuğuna kötülüğü için kızar kiHayır kötülüğüm için![]()
Kendini haklı olarak görsen bile bir bildikleri vardır diye düşünmüştümHayır kötülüğüm için![]()

aynen sebep ne kihangi aile çocuğuna kötülüğü için kızar ki
yok öyle değil tam olarak kardeşime kızılmasi gerekirken bana kitlendiKendini haklı olarak görsen bile bir bildikleri vardır diye düşünmüştüm![]()

kötüler hiçbir zaman kazanamaz sadece kazanıyor gibi dururlar çünkü o konuma gelene kadar kaybettikleri kazandığının yanında bir hiçtirçünkü hayat böyle
kötüler herzmaan kazanır
çünkü iyiler adildir![]()
olay ne baştan anlat hem sen rahatlarsın hem biz olayı anlamış oluruzyok öyle değil tam olarak kardeşime kızılmasi gerekirken bana kitlendi![]()
Normaldiryok öyle değil tam olarak kardeşime kızılmasi gerekirken bana kitlendi![]()

konuyu izleyen misafirler var. pek uygun olmaz onlar varken sonuçta özelimi açıyorumkötüler hiçbir zaman kazanamaz sadece kazanıyor gibi dururlar çünkü o konuma gelene kadar kaybettikleri kazandığının yanında bir hiçtir
olay ne baştan anlat hem sen rahatlarsın hem biz olayı anlamış oluruz![]()

normaldir olur hep yaparlar[emoji17]yok öyle değil tam olarak kardeşime kızılmasi gerekirken bana kitlendi![]()
Daha sonra bu konuya gelip göremeyecekler mi?konuyu izleyen misafirler var. pek uygun olmaz onlar varken sonuçta özelimi açıyorum
kontrol edeyim izleyenler bi 10dk sonra yazarım![]()