Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Ne iş yapıyon? :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Öğrenciyiz okuyoz biz yaaaa :D yaz okulumuz var bizim :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
English business administration :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

lise adayı :D yazın pederin yanında seyyar ayakkabı satıyorum gideceğim lise için gidiş geliş 8 tl bilet parası lazım yemek parasını saymadım bile o yüzden bu yaz çok çalıştım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok ya sadece bölüm ingilizce aydın adnan menderes üniversitesi :D

SHS

SHS

Üye
iyimiş 1.sınıf mısın?

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Yok ya sadece bölüm ingilizce aydın adnan menderes üniversitesi :D

benim matematik kötü ingilizcem çok iyi oyunlarda filimlerde hep bilmediğim ingilizce kelimeleri çeviririm sınavlardan hep 90-100 alırım ama ingilizce öğretmenliği ve tercümanlık hoşuma gitmiyor başka meslek de yok heralde

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hazırlık okudum ve şu an 3 olacak inşallah bu arada ikinci üniversitem ilki edebiyat bölümüydü 1 sene okudum atıldım :D İngilizcem fena sayılmaz ama genelde mesleki terimler ağırlıklı

SHS

SHS

Üye
Üniversitenin sadece hazırlığını oku :D

Başka bölümler var, sırf ingilizce okutulan belki sana matematiği bile sevdirir
Hazırlık okudum ve şu an 3 olacak inşallah bu arada ikinci üniversitem ilki edebiyat bölümüydü 1 sene okudum atıldım :D İngilizcem fena sayılmaz ama genelde mesleki terimler ağırlıklı

Maşallah yaş kaç senin :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:bottom: ;) anlayan anladı :D25 :D

zombaka

zombaka

Üye
s.a

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aleyna Aleykum Selam

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben kafaya koydum alttan iki ders var bu yaz okulunda onları da verdim mi tamamdır. Yaz okulu vizeleri açıklandı geçecem gibi bakalım. Ben kaçıyorum kardeşim. allaha emanet ol sonra yine deman ederiz kaldığımız yerden ;)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Ben kafaya koydum alttan iki ders var bu yaz okulunda onları da verdim mi tamamdır. Yaz okulu vizeleri açıklandı geçecem gibi bakalım. Ben kaçıyorum kardeşim. allaha emanet ol sonra yine deman ederiz kaldığımız yerden ;)

hoop ingilizceci abi benim mesajı bi alıntı yaparmısın üstte :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Neyini alıntıyı yapayım kardeşim? Mesele nedir?

Üst Alt