6300 programları veya oyunları hafıza kartına mı atacaz telefona mı??

Sponsorlu Bağlantılar

aykut07

Üye
    Konu Sahibi
6300 programları veya oyunları hafıza kartına mı atacaz telefona mı??
şimdiden sağolun..

ycg35

ycg35

Üye
her ikisinede atabilirsin bnm tavsiyem hafıza kartına at ztn tel hafızası fzla değil :oke:

msdony

msdony

Üye
6300 hafıza kartı şifre kırma programı yada yontemlerı varmı yardımm

berke_han

berke_han

Üye
her ikisine de atabilirsin arkadaşım.Tavsiyem hafıza kartıdır.İstediğin kadar program veya oyun atabilirsin..

aykut07

Üye
    Konu Sahibi
vayyyy harikaymıs teşekkürler sağlolun

FALİÇ76

Üye
Fark Etmez

lliseli

lliseli

Üye
kardes kafana göre takıl ama ben derim karta yükle nedenini sorarsan telefon hafızası hemen doluyo ama hafıza kartı hemen dolmaz

dumanxtr

dumanxtr

Üye
aga herşey ordada e tabi bende karta yüklemeni tavsiye etcem hatta münkün oldugunca telefonu fazla bağlama pc ye kartı çıkar uygulamanı card reader le at andan sonra geri tak kullan çünkü veri sırasında felaket enerji harcıyor bu alet karıtı çıkarırken telefonu kapa açama işini bitirince kartı takarsın teli öğle aç buda seçtigin zil tonları temaları tekrar ayarlamak zorunda kalmaman için kadeşim sağdece öneri yanlış anlama biz bilmiyormuyuz falandeme isteyen uygulasın bilmeyen olabilir ondan açıklacı uzun yaptım..:oke:

kamuere

Üye
:pro:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
istediğin yere at

comer2007

Üye
Bende Hafıza Kartına Atıyorum Telefonu Kasmıyor.

jatvalca

jatvalca

Üye
hafıza kartına at kardeş

ertugrul_dnz

Üye
nereye atarsan at farketmez

by_kral_38

Üye
kardeş bendede 6300 var ben herşeyi hafıza kartına atıyom tel hafızam kısıtlı olduğu için msj vb şeyler tel hafızasında kalıyor yinede sen bilirsin

byebye1

Üye
program atsanda çalışmaz zaten oyunlararıda her ikisinede atabilirsin ama tavsiyem hafıza kartı

babakazim

Üye
telefon hafızası az olduğundan hafıza kartına atman senin için daha iyi olur

Üst Alt