Cardozo Trabzonsporda

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Cardozo Trabzonsporda
Cardozo Trabzon'u salladı

Fırtına'nın kulüp tarihindeki en flaş transferlerinden olan Oscar Cardozo dün gece yarısı Trabzon'a ulaştı. Paraguaylı golcüyü karşılayan yüzlerce taraftar, küçük çaplı bir şampiyonluk coşkusu yaşadı.



Trabzonspor’un, Benfica’dan transfer ettiği Paraguaylı golcü Oscar Cardozo dün gece geç saatlerde kente ulaştı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Portekiz’den özel bir uçakla yola çıkan 31 yaşındaki forvetin ilk durağı İstanbul oldu. Uçağa yakıt ikmali yapıldıktan sonra rota Trabzon’a çevrildi. Gece yarısına doğru Trabzon Havalimanı’nda olan Cardozo’yu yüzlerce taraftar karşıladı. Meşaleler yakıp, tezahüratlar yapan futbolseverler, VIP salonundan çıkar çıkmaz yıldız futbolcuyu omuzlara aldı. Taraftarlar ayrıca “Büyük Başkan” tezahüratları yaparak, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu da omuzlara aldı. Yoğun izdiham nedeniyle Hacıosmanoğlu ve Cardozo ilerlemekte zorluk çekince VIP salonuna geri döndü. Kalabalığın organize edilmesinin ardından Cardozo ve menaceri havalimanını terk ederek, konaklayacağı otele geçti.

‘Tarih yazmak için...’

Cardozo’nun yolculuk öncesi yaptığı açıklama ise Trabzonlular’ın gönlünü fethetti. Paraguaylı futbolcunun Benfica’ya vedasında, “Parayı tercih etseydim, Çin’e, Katar’a giderdim. Yeni bir sayfa açmak, tarih yazmak için Türkiye’deyim” ifadesini kullanması, Bordo-Mavili taraftardan büyük takdir topladı. Cardozo’nun bugün basının karşısına çıkması ve transferiyle ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Cardozo ne kadar kazanacak?

Trabzonspor, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Yapılan anlaşmaya göre Cardozo, Trabzonspor'dan senelik 2.500.000 euro garanti para ve 12.000 euro maç başı ücret kazanacak.
 


aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
drogbaya dönmesinde
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
264
Baydırman
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
300
lazo009
lazo009
Cevap
1
Görüntüleme
386
oleytoo
lazo009
Cevap
3
Görüntüleme
461
YaşlıTaşCocuk54


Üst Alt