Sucrofe
Üye
Sony'nin kronik sorunu olan ısınma sorunu var malesef.güncelleme ile halledilecek sorunlar ise biraz sabır ile güncelleme beklemek iyi olabilir
Sony'nin kronik sorunu olan ısınma sorunu var malesef.güncelleme ile halledilecek sorunlar ise biraz sabır ile güncelleme beklemek iyi olabilir
Sony'nin kronik sorunu olan ısınma sorunu var malesef.
sizce android 5 2 gb cihazlarda sorun yaratırmı
Sony'nin kronik sorunu olan ısınma sorunu var malesef.
Bu üçünden birini istiyorsan G3 al. Ama Z3'ü de bekleyebilirsin.
En az 1 yıl sıkıntı yapmaz. Ondan sonra da yapacağını zannetmem ama bilmiyorum.
Yani Xperia taraftarı olsamda G3 alabilecekken Z2 almak çok saçma olur. Z3 olsa neyse.
Kesinlikle hayır.
Her konuda benzer yorumu yapıyorsun. Sony'nin kronik yorumu oldu şimdi de. Demen o ki Sony'nin tüm cihazları ısınıyor, yanıyor... Böyle bir şey yok. Her cihaz kadar ısınıyorlar. Gayette normaller. Z2'nin 4K video çekimi sırasında uzun süre video çektirmediği cihazın çok ısındığı hemen hemen herkesçe biliniyor zaten. Bunun hakkında da geçen günlerde forumdan biri son güncelleme ile daha iyileştirildiğini söylemişti
Niye hacı? G3'ün ne artısı var Z2'ye karşı ? Hatta ikinci bir soru, Z3'ün Z2'ye göre ne kadar farkı olacağını düşünüyorsun da böyle diyorsun ?
Fark Z4 ile olacak.
Ayrıca Z3 bekle diyenler, Z3'ün Eylülde tanıtılacağını biliyorlar ama Türkiye'ye Eylül'de gelmeyeceğinin farkındadırlar, umarım. Geçtiğimiz Z serisine bakarsak Z'den beri hepsi Türkiye'ye bayağı geç geldi.

Türkiye ye yeni geldi. Sony nin cokta umrundaydı bizim ülke, gelse bile nasıl yüksek fiyattan satılacak. Z2 ve Z3 arası fark yok. Sadece kronik sorunları giderilmiştir.Z3 ile Z2 arasındaki fark ya işlemciden olur ya da ekran boyutundan (ki haberler doğruysa). G3 ile Z2 arasında ciddi bir fark yok.Ama G3'ün ekranı daha iyi.Fakat Xperia Z2'nin de kamerası daha iyi.Fakat G3 daha yeni bir cihaz. Ve Sony'nin de maşallahı var. Z2 yeni geldi. Z3 haberleri çıkıyor. Tek Z3 olsa neyse. Yok compact, ..yakında Z3a da gelir.
Aslında böyle düşününce Z2 daha mantıklı ama ...işin en mantıklısı ne biliyor musun?
Oneplus one ve ya Xiami m4 almak...![]()
)Kusura bakma ama yazdığın yazıda bir tane mantıklı cümle bulamadım (son sator hariç)
Bunu yazmaktan yoruldum artık son yazışım olsun. Aslında bence de hoş bir durum değil ama normal bir durum. Diğer firmalar da farklı değil. G3 ün üstüne G3 prime duyurulmadı mı? S5 in üstüne S5 prime. Bu konuda tek takdir edilecek firma htcdir, bence.
Z2 üstüne Z3 çıkınca Z2nin desteği kesilmiş olmayacak. Z2 de IPS panel kullanıyor ve Z3 ile işlemci farkı da gayet önemsiz olacak. 2015 ilk yarıda Android L ve Snap 810 ile gelenler daha kaydadeğer bir farka sahip olacaklardır.
Niye hocam? Yeni grafikler vs gelecek bu 64bit sayesinde diye biliyorum. Hem ona uygun uygulamalar 1veya 2gb ram ile çalışmaz bence. yine de şahsi düşüncem yanlış olabilir tabi64 bit olayını pcdeki gibi 4gb+ üstü düşünmeniz bayağı yanlış.
Niye hocam? Yeni grafikler vs gelecek bu 64bit sayesinde diye biliyorum. Hem ona uygun uygulamalar 1veya 2gb ram ile çalışmaz bence. yine de şahsi düşüncem yanlış olabilir tabi