Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar en iyi çözüm iPhone a geçmek

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya ucuncu sorusum simdi bendeki bu 8.1 yada cyan herneyse hatalimidir nedir ? Yenidenmi alacagim guncelleme yada ek guncellememi verecekler hala anlamadim olayi ..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tatil dönüşündeyim yorgun ve halsizim umarım eve dönebilirim ve şu güncellemeyi bu hafta alırız

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Invoke

Invoke

Üye
Bence çok kasıyorsunuz. Preview yayınlandığın beri hergün bir bekleyiş içinde çoğunluk

braayn

braayn

Üye
benimde dilimde Tüy bitti bir kaç gündür cyanda bir zamazingo yok Gdr1e odaklanın oda önümüzdeki hafta geliyeeeeee :)

Invoke

Invoke

Üye
Valla ben gdr1 geleceği halde Developer preview den 8 e döndüm :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu 8.0 a dönmek için hangi adımları izliyorduk bunun bi konusu vardı galiba link verebilecek var mı?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
8.0 a geri döndüydüm 2 gün dayandım tekrar 8.1 preview i yükledim,Cyan'dır Myan'dır boşverdim artık gelsede Ekime gelmesede Kasıma...GDR1 i bekliyorum artık

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bende eğer gdr 1 den önce gelirse 8.0 a dönüp güncellicem yok mu nasıl döneceğimi bilen ?

QuaLityDamage

Üye
8.0 a geri döndüydüm 2 gün dayandım tekrar 8.1 preview i yükledim,Cyan'dır Myan'dır boşverdim artık gelsede Ekime gelmesede Kasıma...GDR1 i bekliyorum artık
Kardeşim bu 1320 i Nokia Software Recovery Tool ile 8.0 yükledim şimdi program görmüyor normal 8.0 daki güncellemeleride bulmuyor telefon ne yapacam

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Kardeşim bu 1320 i Nokia Software Recovery Tool ile 8.0 yükledim şimdi program görmüyor normal 8.0 daki güncellemeleride bulmuyor telefon ne yapacam
bendede aynısı oldu 8.0 a döndükten sonra tekrar bilgisayara takınca telefonu görmüyor Recovery Tool u silip tekrar yükle bilgisayara belki hallolur..

QuaLityDamage

Üye
bendede aynısı oldu 8.0 a döndükten sonra tekrar bilgisayara takınca telefonu görmüyor Recovery Tool u silip tekrar yükle bilgisayara belki hallolur..

Telefondaki güncellemeleride görmedi ilk aldığımda güncelleme var demişti acaba program en son güncelleştirmeler daimi yükledi hocam.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ayarlar-Telefon güncellemesi birde ordan güncellemelere bak..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şuan 1520 yi güncelliyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bir yaz akşamıydı 920 ile karşılaşmıştım tam yanından geçerken.... Beyler bnm bi garanti konuma el atın yawboş konuşan çok yardımcı olan ypk

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız, gerginlik yaratıcı ve seviyesiz karşılıklı atışma mesajlarıyla ortamı germeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 cyan 8,1 tamam fakat is sürümü 1520 de 855 920 prew de 899 hangisi olması gereken prew deneme değilmi 1520 ye gelen kararlı ise numara neden düşük

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar şimdi preview 925 e gelen ilk güncelleme ile 8.0 a gelen cyan güncellemesi farklı mı şimdi 8.0 1520 ye gelen güncelleme de daha farklı şeyler olduğu söyleniyor ama Preview 925 e sadece cyan yazısı gelmişti. Şimdi ben 8.0 dönsem yine sadece cyan yazısı mı gelir. Yoksa Preview 925 ile 8.0 925 güncellemesi birbirinden farklı mıydı ?

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar şimdi preview 925 e gelen ilk güncelleme ile 8.0 a gelen cyan güncellemesi farklı mı şimdi 8.0 1520 ye gelen güncelleme de daha farklı şeyler olduğu söyleniyor ama Preview 925 e sadece cyan yazısı gelmişti. Şimdi ben 8.0 dönsem yine sadece cyan yazısı mı gelir. Yoksa Preview 925 ile 8.0 925 güncellemesi birbirinden farklı mıydı ?

furkan doğru bir noktaya bastın bende senin gibi şüpheliyim aslında.

Üst Alt