SoulsEagle
Üye
bnmki de 4-8
Benim uyku düzenim bu oldu artık 03:00-08:00
Mücteba ne demek?![]()

bnmki de 4-8
Benim uyku düzenim bu oldu artık 03:00-08:00
Mücteba ne demek?![]()

5 saat idealbnmki de 4-8![]()

ztn son zamanlarda bnde sorun var kimi günler hiç uyuyamıyorum ancak sonraki gün yine az birşey uyuyabiliyorum5 saat ideal![]()

Uğraş sendeztn son zamanlarda bnde sorun var kimi günler hiç uyuyamıyorum ancak sonraki gün yine az birşey uyuyabiliyorum
ama uyku sıkıntısı çeken insanların %40 ı mı ne daha zeki gibi birşey okumuştumhatta zorla uyumaya çalışmasam hiç uykum gelmeyecek gibi yani uyumak yerine birşeyler yapmak uğraşmak istiyorum sürekli![]()

sonra gözlerimin altı morarıyoUğraş sende![]()
birde biri var öyle gördü mü gözlerimin altını morarmış çok kızıyo söyleniyo gerçi birsürü kişi söylüyo neden morardı filan diye örn:ramazanda dediğin gibi uğraştım uykum gelmedi hiç kndim zorla uyuyana kadar uyuyamıyorum 
Bende de öyle oluyor da pek takmıyorum kafamasonra gözlerimin altı morarıyobirde biri var öyle gördü mü gözlerimin altını morarmış çok kızıyo söyleniyo gerçi birsürü kişi söylüyo neden morardı filan diye örn:ramazanda dediğin gibi uğraştım uykum gelmedi hiç kndim zorla uyuyana kadar uyuyamıyorum
![]()

Bende de öyle oluyor da pek takmıyorum kafama![]()
snn bndn daha çok uyuman lazım 
hatta git yanına ağzını burnunu kapa hala uykusunu bölmüyo 

böyle bir akraba varken nasıl uyuyamıyorum 
snn bndn daha çok uyuman lazım
birde bnm kuzenim var adam bir yatar örn:bu akşam 5 te yattı yarın akşam aynı saate kalkabilirhatta git yanına ağzını burnunu kapa hala uykusunu bölmüyo
not:dün yaptım
ama hadi yüzmeye gidiyoz de hızlı uyanış yapıyoböyle bir akraba varken nasıl uyuyamıyorum
![]()

peki snde var mı böyle çok uyuyan biri

Babampeki snde var mı böyle çok uyuyan biri![]()
Derin uyumaz öyle ama çok fazla uyur 
derin uyumuyorsa iyi yineBabamDerin uyumaz öyle ama çok fazla uyur
![]()
birde snde biri sn uyurken baksa bile uyanıyor musun arada oluyor çok sinir bir olay ztn zorla uyuyorum biri odama girince uyanmak kötü veya kapı açık yatarsam odanın kapısından bile baksalar uyanıyorum her zaman değil tabiYok öyle uyanmam benderin uyumuyorsa iyi yinebirde snde biri sn uyurken baksa bile uyanıyor musun arada oluyor çok sinir bir olay ztn zorla uyuyorum biri odama girince uyanmak kötü veya kapı açık yatarsam odanın kapısından bile baksalar uyanıyorum her zaman değil tabi

uyudum mu tam uyurum mu diyorsunYok öyle uyanmam ben![]()

İyi tamam hadi iyi gecelerhadi sana iyi geceler bn biraz oyun oynayacağım ztn başka kimse yok konuşan![]()

İki gün uyumazsın üçüncü gün yataktan kalkamazsın.ztn son zamanlarda bnde sorun var kimi günler hiç uyuyamıyorum ancak sonraki gün yine az birşey uyuyabiliyorum
ama uyku sıkıntısı çeken insanların %40 ı mı ne daha zeki gibi birşey okumuştumhatta zorla uyumaya çalışmasam hiç uykum gelmeyecek gibi yani uyumak yerine birşeyler yapmak uğraşmak istiyorum sürekli![]()
Hayırlı sabahlar...Hayirli sabahlarİki gün uyumazsın üçüncü gün yataktan kalkamazsın.Hayırlı sabahlar...