Alırlar hatta çok ısrar edersen hediye de ederlerbizim komşunun akrabası geliyor almanyadan her yaz onlara desem aslında aldırırlar mı?![]()
z2 o fiyatı hakeden bi telefon mu?Türkiye'de hayır, yabancı ülkelerde evetAlırlar hatta çok ısrar edersen hediye de ederlerz2 o fiyatı hakeden bi telefon mu?
Sanmam en fazla 200 ama ithalatçılar düşürürpeki ciddi bi düşme yaşacak mı fiyat olarak mesela seneye bu zaman 1400-1500 olur mu?
telefondan anlamıyorum yok snapdgfydsugfıuysdg 400müş 800müşSanmam en fazla 200 ama ithalatçılar düşürür
bunlarla ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirimGoogle'a yazsan çıkartelefondan anlamıyorum yok snapdgfydsugfıuysdg 400müş 800müşbunlarla ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim

sana sorayım bişeyi kardeşim benGoogle'a yazsan çıkar
Qualcomm un sitesinde de mevcut
bi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu?peki ciddi bi düşme yaşacak mı fiyat olarak mesela seneye bu zaman 1400-1500 olur mu?
sana sorayım bişeyi kardeşim benbi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu?
Anlamadımsana sorayım bişeyi kardeşim benbi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu?
He tamam
Aynı fark yok yani tamamİsmail bu işleri bana soracan hacı![]()
eylül gelsin bi hele
Bu yeni çıkçaklar nasıl 930 ile 730glanscreen midir glass screen midir o şey ne herkes takmış ona ekran dayanıklığı mı? gorilla glass falan vardı o şey mi930 iyi de pahalı la.
730 da orta halli işte.Haber - Lumia 730 "Öz Çekim" için Geliyor - MaxiCep
selfie şeysi
hmm bence gerekli bişey buyok la göz atma ekranı.
Şöyle bir şey..
neden koymazlar ki 
hmm bence gerekli bişey buneden koymazlar ki
![]()