Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. hangi cihazlara?
BelaMonte Üye papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... hangi cihazlara?
papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... hangi cihazlara?
blackss Üye papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Nokia 1020 kullanıyorum 8.0 güncellemeyi kontrol ettim bana gelmemiş henüz..
papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Nokia 1020 kullanıyorum 8.0 güncellemeyi kontrol ettim bana gelmemiş henüz..
blackcemre Üye papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Hangi cihazlar için?
papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Hangi cihazlar için?
KenanK Üye L925 i olupta, cyan kuramayan biri denerse güncellemeyi tam olarak anlayacaz Türkiye için başlayıp başlamadığını.
L925 i olupta, cyan kuramayan biri denerse güncellemeyi tam olarak anlayacaz Türkiye için başlayıp başlamadığını.
ndrcnr Üye Eğer güncelleme verilecekse bugün gelecektir. Microsoftun Salı günlerine özel bir ilgisi var nedense
YkPkY Üye papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Şimdi siteye baktım sadece 925 için dağıtılmış görünüyor GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Şimdi siteye baktım sadece 925 için dağıtılmış görünüyor GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Esendağlı Üye papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme yi yapabilen oldu mu acaba,vede hangi cihazlar için aktif olmuş.
papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme yi yapabilen oldu mu acaba,vede hangi cihazlar için aktif olmuş.
BelaMonte Üye blackss' Alıntı: Yazdığımın seninle alakası yok gereksiz yere neden üstüne alındın ? Genişletmek için tıkla ... Hangi cihaza geldiğini soran benim
blackss' Alıntı: Yazdığımın seninle alakası yok gereksiz yere neden üstüne alındın ? Genişletmek için tıkla ... Hangi cihaza geldiğini soran benim
braayn Üye cyan güncellemesi pimi çekilmiş el bombası gibi valla kim geldi dediyse onda patladı gelen giden yok hamdolsun..
cyan güncellemesi pimi çekilmiş el bombası gibi valla kim geldi dediyse onda patladı gelen giden yok hamdolsun..
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi sasasa741' Alıntı: Hangi cihaza geldiğini soran benim Genişletmek için tıkla ... Şu an ülkemizde bir değişiklik yok. Hâlâ yalnızca "Lumia 925" için aktif. Diğer cihazlar için henüz yayınlanmadı.
sasasa741' Alıntı: Hangi cihaza geldiğini soran benim Genişletmek için tıkla ... Şu an ülkemizde bir değişiklik yok. Hâlâ yalnızca "Lumia 925" için aktif. Diğer cihazlar için henüz yayınlanmadı.
Aytaç-01 Üye papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... alan cihaz var mı?
papakudioflu' Alıntı: Nokia Türkiye Cyan güncellemesinin aktif olduğunu duyurdu. Genişletmek için tıkla ... alan cihaz var mı?
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Aytaç-01' Alıntı: alan cihaz var mı? Genişletmek için tıkla ... Sadece Lumia 925. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aytaç-01' Alıntı: alan cihaz var mı? Genişletmek için tıkla ... Sadece Lumia 925. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.