Askerlere benden armağan olsun

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Askerlere benden armağan olsun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hasan Yılmaz Tertibime Sor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Allah razı olsun kardeş geçen yıl bu zamanlar ben askerdim şimdi ise ağustos'ta canımdan çok sevdiğim kardeşim de asker oluyor hayırlısıyla gidip gelecek inşallah Rabbim bütün askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın :(

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeş geçen yıl bu zamanlar ben askerdim şimdi ise ağustos'ta canımdan çok sevdiğim kardeşim de asker oluyor hayırlısıyla gidip gelecek inşallah Rabbim bütün askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın :(
COk teşekkür ederim allah herkesı aylesına bagışlar inşallah bende kasımda askerım

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaptım kurtuldum allaha sukur 7 ay oldu bitireli :)

• Beğen
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Bundan 5 sene önce bu zamanlar 35 diyordum.
Herkese hayırlı tezkereler :)

• Beğen
Tepkiler: phasan
___kaptan___

___kaptan___

Üye
18 mart 2013 'te askere yola çıktım adres Hatay iskenderun 1.deniz er eğitim alayı 20.bölük :)

usta birliğim hatay iskenderun Arsuz/uluçınar özel eğitim merkezi komutanlığı :)

2013 kasım ayında bir rahatsızlığımdan dolayı ameliyat oldum 45gün hava değişimine Geldim!

Hava değişimi bitmesine 10gün kala birliğimdeki arkadaşlar ulaştılar bana ve ben dahil 5arkadaş mersin ordu evine sevk edilmişiz bizim birlik askeri kamptı dönemlikti yani kasımdan sonra dönem bitince biz hizmet askerleri boşa çıktık deniz kuvvetleri komutanlığı böyle uygulamış bizi mersin orduevine gönderdiler 2 ay da orda kaldım

ve tam 15 Mart'ta Doğum günümde tezkeremi aldım Geldim işte benim kısaca askerlik maceram böyleydi :) :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: phasan ve Kingmortall
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Allah vatanımızı korudu eskisi kadar sehıt yok allaha şükür inşallahta hiç olmaz bizim koyde bi konsunun ogluda 2001 şehit olmuştu askerde

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Allah vatanımızı korudu eskisi kadar sehıt yok allaha şükür inşallahta hiç olmaz bizim koyde bi konsunun ogluda 2001 şehit olmuştu askerde
bugünümüze çok şükür Rabbim devlet büyüklerimize devletimize zeval vermesin Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler nasip eylesin inşallah :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Hasan yılmaz - tertibime sor parçasıda güzel