Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
Telefon odinde görünmüyor download modda açılmıyo ne olmuş buna :)
Recoveryde de tık yok :)

Son düzenleme:

eneshappy

eneshappy

Üye
Sun soylemem gerekir ki romun icinde gelen muzik uygulamasi mukemmel otesi bayildim :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Peki niye simdiye kadar hic bi telefonda olmadi sizde oldu ? Bence sizin telefonunuzla alakali.Ayrica, tesekkurler:)@eneshappy

s0lembum

Üye
Peki niye simdiye kadar hic bi telefonda olmadi sizde oldu ? Bence sizin telefonunuzla alakali.Ayrica, tesekkurler:)@eneshappy

Gösterdiğin mükemmel ilgiyr teşekkürler!Demekki sadece romu öveceğiz sorunlarımız bizi ilgilendiriyor...

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ben dedim ki romla alakali degil. Donanimsal sorunu nasil cozeyim ?

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
spazmol

spazmol

Üye
Tuş kilidini açarken ki ekran sorunu bende de var :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Lcd turune bagli olabilir wde 3 farkli lcd kullaniliyor

wonderoguz

Üye
hocam ellerinize saglık gayet güzel görünüyor fakat bi kaç sorum olucak ben fazla internet kullanmam ve kucuk boyutlu oyunlar oynuyorum sık sık mesajlasıyorum ve konusyorum beni bu şekilde kaç saat götürür tahmini ona göre bu romu yüklicem. Ve son bi soru farklı bi hafıza kartını taktıgımda içine dosya atabilirmiyim.. Teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom dediklerin icin ideal ancak ne kadar dayanir bilemem herkesin batarya durumu farkli oluyor

wonderoguz

Üye
Haklısın hocam zaten brnm batarya orjınal degıl ondan dolyı detaylı ogrenmek ıstıyorum pekı oyun konusında. Nasıl bu rom. Mesela hocam telefonun hafızasında kı bı fotorafı hafıza kartına atabılıyomuyux

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Atabilirsin. Ama oyun icin diger oyun romu olarak paylastigimi tavsiye ederim ama bu da isini gorur.

wonderoguz

Üye
bu telefonda hangi tema var hocam

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bu herhangi bi tema degil orj. Tw sadece ayarlar arka plani degisik

wonderoguz

Üye
ayarlar arka planı değiştirebiliyomuyuz peki.. Kuçuk paketler eklicek demişsiniz yayınladınız mı hocam

s0lembum

Üye
ayarlar arka planı değiştirebiliyomuyuz peki.. Kuçuk paketler eklicek demişsiniz yayınladınız mı hocam

Tema indirir yüklersen arkaplan resmi de değişiyor bence öyle programlara falanngerek yok

Son hali bu. Kilit ekranı sorunu da çözülürse süper olur. Teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arka plan olmasi istenen resmi gonderin ekleyeyim. Onun disinda diger paketlere burdsn ulasabilirsin ama arka plan yok

wonderoguz

Üye
kardeşim sen kullanıyosan memnunmusun suan indirdim kurucam korkuyorum telefon elimde kalıcak die cunku baya rom degiştirdimkilit ekranı sorunu ne kii

s0lembum

Üye
Ben memnunum şarjı cm9 kadar değil ama idare eder. Rom yüklemekten bişe gelmez yazılım sonuçta. Ben 100 150 kere rom atmışımdır sorun yok yaniHerkeste olmuyo o sorun kilitledikten sonra kilidi açarken ekran gidip geliyor bazen

wonderoguz

Üye
greenify yuklesekk sence daha iyi olurmuu sence.. kullanıslı dıosun sen dimi

Üst Alt