BOEFFLA KERNEL (DETAYLI VERSİYON)

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
çok teşekkürler hocam yardımlarınız için bu omniromda cm-11-20140708-SNAPSHOT-M8-i9300 kadar stabil mi acaba
Omniromu kur demiyom verdiğim linktekini kerneli kur yeter. Omnirom pek stabil gelmeyebilir. Yeni başlayan kullanıcıların cm de kalması daha iyi olur :oke:

photos_dreams

Üye
tmm dır hocam şimdi hallettim binlerce teşekkürler kadir geceniz mubarek olsun

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

photos_dreams

Üye
Kerneli konudan indir bu da boeffla config v2 uyg. linki. Ses icin nereleri acacagini gosteririm sonra :)

hocam ses için yapmam gerekenleri apk içerisinde söylermisiniz gece gece biraz fazla soru sordum kusura bakmayın

Aziz04

Aziz04

Üye
Faydalı bir konu emeğine sağlık teşekürler...

The Shadow

The Shadow

Üye
hocam ses için yapmam gerekenleri apk içerisinde söylermisiniz gece gece biraz fazla soru sordum kusura bakmayın
K.b mesajini gordum ama cevap yazmayi unutmusum :) Apk yi kurduysan su menuyu ss deki hale getir. Sadece volumes panelindekileri.

photos_dreams

Üye
Çok teşekkür ederim hocam sayende telefona yeniden ısındım herşeyi sayende sorunsuz hallettim saygılar

• Beğen
Serdeha

Serdeha

Üye
Hocam benim yapım numarası ugnab6 hangisini indireyim nasıl kurayım sana zahmet ? Teşekkür ederim şimdiden :)

Serdeha

Serdeha

Üye
Cwm recovery yüklü hocam :)

Serdeha

Serdeha

Üye
Sağolasın hocam sizinde, bir sorum daha olacak kusura bakmayın lütfen. Dediğiniz gibi kurdum herhangi problemle karşılaşmadım fakat program menüsüne herhangi bi ikon gelmedi gelmesi lazım mı yoksa değil mi ? bunu merak ettim. Teşekkür ederim herşey için :) Şimdi farkettim kernel sürümü değişmiş anladım. Çok teşekkür ederim :)

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Sağolasın hocam sizinde, bir sorum daha olacak kusura bakmayın lütfen. Dediğiniz gibi kurdum herhangi problemle karşılaşmadım fakat program menüsüne herhangi bi ikon gelmedi gelmesi lazım mı yoksa değil mi ? bunu merak ettim. Teşekkür ederim herşey için :) Şimdi farkettim kernel sürümü değişmiş anladım. Çok teşekkür ederim :)
:rica: Hayır program gelmez kerneli kurduğunuzda. Program için :

Apk yı indirip kurun. Ayarlarından pek anlamazsanız bulaşmayın bence direk silin gitsin :)

ceyhande

ceyhande

Üye
USTALAR, LÜTFEN YARDIM!!!!!

BLEKOTA NOTE 4 V3.0 ANDROİD 4.4.4 (26.12.2014) yükledim. boeffla kernel yüklemeyi anlatır mısınız rica etsem, acemiyim biraz, yüklemiyor hata veriyor, sinir etti beni :off: v2 yüklüyorum

"Algılanan kernel: linux version 3.0.31-arter97-v6-00097-gbe7758c ......
uyumlu bir boef kenel yüklenmedi yada bir güvenlik-programı boef-config programını eksik olan izinler yüzünden düzgün çalıştırmıyor.

değil ise, lütfen süper su çalıştırınız, bof config oradan silin, yeniden çalıştırıp izinleri tekrar veriniz" diyoR.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kerneli philzden kurcan arkadaşım

ayrıca root yetkinde yok

ceyhande

ceyhande

Üye
kerneli philzden kurcan arkadaşım

ayrıca root yetkinde yok
PhilZ Touch 6'dan yükledim arkadaşım. CWM Base Version v6.0.4.5.

SuperSu v2.16 yüklü. SuperSu yüklü olunca root yetkisi olmuyor mu? Veya SuperSu yükleyince ekstradan bir şey yapmak gerekiyor mu?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ayarlar hakkinda da kernel sürümü boeffla yazıyorsa iş bitmiştir. supersudan boeffla config e root yetkileri ver tamam işte

kerneli yükleyince oto rootlaniyor cihaz

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Peki kernel portlanabilir mi?

kıbrıslıönder

kıbrıslıönder

Üye
Blekota s5 lite için en iyi kernel hangisi

Takipçi Satın Al

Üst Alt