Modern Combat 5: Blackout v1.0.0p

Sponsorlu Bağlantılar

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Arkadaşlar grafik neden ayarlanmiyor kendisi direk en uyguna almis ama ben ayarlamak istiyorum bunun bir yolu varmi

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Gameloft E3'te o kadar tanıttı.En iyi mobil aksiyon oyunu seçilmiş.Bakalım.Yorumlara göre hikayede fazla kopukluk varmış ama deneyeceğiz.

Artiz Bey

Üye
Bende bütün apklar "Geçersiz Lisans" diyip oyunu satın al ve iptal diye iki buton gösterdi. Açılmıyor. Data tam, apklarında hepsini denedim ve oyun hiç açılmıyor. Hatasız olarak yüklediğimden, internet bağlantımın olduğundan ve oyunun gereken tüm dosyalarını indirip obb klasörüne attığımdan eminim. Sorun ne olabilir?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Galaxy s2 de deneyen varmı?

asabi67

asabi67

Üye
Bende bütün apklar "Geçersiz Lisans" diyip oyunu satın al ve iptal diye iki buton gösterdi. Açılmıyor. Data tam, apklarında hepsini denedim ve oyun hiç açılmıyor. Hatasız olarak yüklediğimden, internet bağlantımın olduğundan ve oyunun gereken tüm dosyalarını indirip obb klasörüne attığımdan eminim. Sorun ne olabilir?
Cihaz in rootlu mu ? Rootlu ise freedom ile ac oyunu lisans sorunu kalkiyor

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
mürteza16

mürteza16

Üye
Lucky putcher yükle. Lucky putcher ile yap. :oke:

novagtv

novagtv

Üye
Arkadaşlar grafik neden ayarlanmiyor kendisi direk en uyguna almis ama ben ayarlamak istiyorum bunun bir yolu varmi
Oyunu ana menüden ayarlara gir dene olmazsa cihazın en fazla o ayarı kaldırdığı için değiştirmiyodur

ANIL

ANIL

Admin
SD linkleri kırılmış, yeni link ekledim.

novagtv

novagtv

Üye
Oyun mc4 ten kötüymüş mc5 ana bölümleri bitirmek ortalama 2.5 saat süruyor ama hikaye iyi değil ve grafikler düşündüğüm kadar iyi değilmiş kısacası mc4 daha iyi.mc5 grafik ayarları en yülsek kalite ayarına ayarladığıma rağmen mc4 bile daha iyi kalıyor.
Bu sürüm hayal kırıklığı ama yakında büyük bir güncelleme gelir herhalde.

reflex

reflex

Üye
Hikayeyi boş verin online ı çok iyi

mürteza16

mürteza16

Üye
Oyuna güncelleme gelsin. Öyle yüklüycem.

novagtv

novagtv

Üye
İyi bi güncelleme lazım ve oyun 3 gb a yakın ln

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Arkadaşlar benim bir sorunum var oyunda multipalyer bolumune girince yan tarafta indiriliyor yazisi var 10 dakika bekledim ama hep %0 yaziyor hic hareket bile etmedi daha sonra tabletimde denedim tik diye indirdi acti 3-4 defa verileri temizle yaptim ama yine girmiyor bu sorun neyden kaynaklaniyo olabilir

novagtv

novagtv

Üye
Rootluysa dalvik cacheyi sil bi dene
Arkadaşlar benim bir sorunum var oyunda multipalyer bolumune girince yan tarafta indiriliyor yazisi var 10 dakika bekledim ama hep %0 yaziyor hic hareket bile etmedi daha sonra tabletimde denedim tik diye indirdi acti 3-4 defa verileri temizle yaptim ama yine girmiyor bu sorun neyden kaynaklaniyo olabilir

• Beğen
Tepkiler: fgbvhjk
novagtv

novagtv

Üye
Oyunda ilerlemen yoksa android/data içindeki oyunun dosyayı sil obb kalsın bidaha yüklesin ama büyük ihtimal ilerlemen gider silince

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Oyunda ilerlemen yoksa android/data içindeki oyunun dosyayı sil obb kalsın bidaha yüklesin ama büyük ihtimal ilerlemen gider silince
Dalvik cacheyi sildim düzeldi valla çok saolasın kaptan

• Beğen
Tepkiler: novagtv
orxan_92

orxan_92

Üye
Grafikler en yuksekte ama neden mc4 kadar iyi olmamişki anlamadim.

Üst Alt