oyun zamanla internetten datalar çekerek 2 gb yi geçiyors3 mini kasma yok bnim anlamdığım mc4 2 gb mc5 1 gb bile değil niye böyle
Cihaz in rootlu mu ? Rootlu ise freedom ile ac oyunu lisans sorunu kalkiyorBende bütün apklar "Geçersiz Lisans" diyip oyunu satın al ve iptal diye iki buton gösterdi. Açılmıyor. Data tam, apklarında hepsini denedim ve oyun hiç açılmıyor. Hatasız olarak yüklediğimden, internet bağlantımın olduğundan ve oyunun gereken tüm dosyalarını indirip obb klasörüne attığımdan eminim. Sorun ne olabilir?
Lucky putcher yükle. Lucky putcher ile yap.Bende bütün apklar "Geçersiz Lisans" diyip oyunu satın al ve iptal diye iki buton gösterdi. Açılmıyor. Data tam, apklarında hepsini denedim ve oyun hiç açılmıyor. Hatasız olarak yüklediğimden, internet bağlantımın olduğundan ve oyunun gereken tüm dosyalarını indirip obb klasörüne attığımdan eminim. Sorun ne olabilir?

Oyunu ana menüden ayarlara gir dene olmazsa cihazın en fazla o ayarı kaldırdığı için değiştirmiyodurArkadaşlar grafik neden ayarlanmiyor kendisi direk en uyguna almis ama ben ayarlamak istiyorum bunun bir yolu varmi
Hiç bekleme çıkmayacak ancak mod ile olurkarar verdim offline sürüm çıkana kadar indirmeyeceğimteşekkürler paylaşım için bu arada
Arkadaşlar benim bir sorunum var oyunda multipalyer bolumune girince yan tarafta indiriliyor yazisi var 10 dakika bekledim ama hep %0 yaziyor hic hareket bile etmedi daha sonra tabletimde denedim tik diye indirdi acti 3-4 defa verileri temizle yaptim ama yine girmiyor bu sorun neyden kaynaklaniyo olabilir
Tamam öyle yapıp deneyeceğimRootluysa dalvik cacheyi sil bi dene
Dalvik cacheyi sildim düzeldi valla çok saolasın kaptanOyunda ilerlemen yoksa android/data içindeki oyunun dosyayı sil obb kalsın bidaha yüklesin ama büyük ihtimal ilerlemen gider silince