Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

baron_1818

Üye
arkadaşlar hepinize iyi günler,çok sevdiğim bir yeğenime laptop alacam,bu pc yi alsam istediği oyunları oynayabilirmi,takılmalar olurmu yani beni yeğenime karşı mahcup edermi.yaklaşık 15 gündür bu pc yi arştırıyorum galiba işlemcisi biraz zayıf.bi türlü karar veremedim,birde bu modelin rami 8gb olanı var aralarında 140 lira fark var,hız olarak bize katkı sağlarmı.verdiğimiz farka değermi...lütfen arkadaşlar cevaplarsanız bugün sipariş verecem,bayramda sevindirelim şu çocuğu.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar hepinize iyi günler,çok sevdiğim bir yeğenime laptop alacam,bu pc yi alsam istediği oyunları oynayabilirmi,takılmalar olurmu yani beni yeğenime karşı mahcup edermi.yaklaşık 15 gündür bu pc yi arştırıyorum galiba işlemcisi biraz zayıf.bi türlü karar veremedim,birde bu modelin rami 8gb olanı var aralarında 140 lira fark var,hız olarak bize katkı sağlarmı.verdiğimiz farka değermi...lütfen arkadaşlar cevaplarsanız bugün sipariş verecem,bayramda sevindirelim şu çocuğu.

Oyunlari oynatan ekran kartidir islemci degil islemci sadece ona yardim eder :sirit: (Alintidir :ehe) Ram her zaman avantajdir tabii ki de 140 tl fazla bir fark degil 8 gb lik versiyonu almak faydali olabilir ilerde :oke:

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Saol Sence alacağım pc iy.mi ? Ve ürün kırık gelirse geri gönderirsem Bana yenisini nasıl vericekler ?
benim geldiğinde fabrika çıkışı bandrol açıktı aradım o serideki genel sorun müşteri memnuniyeti için değiştirelim dediler ama sıkıntı yok göndermeyeceğim ;)
abim 4 gb ile 8 gb arasında fazla fark yok ama ilersi için konulamam ben aldım ama ilerde taktırmayı düşünüyorum sen uğreşırmısın bilemem sizin için 8 gb lik olanı uygun olabilir. zaten ram 130 tl fazla fark yok :oke: oyun konusunda 1-2 sene götürebilir gibi 840m iyi bir ekran kartı :oke:

baron_1818

Üye
teşekkür ederim arkadaşlar an itibari ile bu cihazı sipariş vermiş bulunmaktayım.ram i biz alıp takınca garantisi bitiyor galiba artık onu ilerde düşünürüz.şimdi bende 8.1 Windows DVD si var,takıp normal format atar gibi devam edeceğiz galiba,ilk defa bu freedos tan kuracamda,yapmam gereken herhangi bir püf noktası varmı arkadaşlar..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar an itibari ile bu cihazı sipariş vermiş bulunmaktayım.ram i biz alıp takınca garantisi bitiyor galiba artık onu ilerde düşünürüz.şimdi bende 8.1 Windows DVD si var,takıp normal format atar gibi devam edeceğiz galiba,ilk defa bu freedos tan kuracamda,yapmam gereken herhangi bir püf noktası varmı arkadaşlar..
dvd okumazsa usbden atacaksın abi tarif ederiz zor değil zaten :oke: rami takınca garanti bitmemesi lazım D:

• Beğen
Tepkiler: baron_1818
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
yok garanti uçmuyor abi takıldığın yer olursa biz hep buradayız :)adını konuya ekleyelim istersen :)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve baron_1818

baron_1818

Üye
teşekkürler,ekleyebilirsiniz..DVD okursa aynı normal kurulum gibi dimi,hardiski bölümlere falan ayırmakbirde arkadaşlar bu pc de kasmadan gayet güzel bi şekilde oynanabilecek oyunları yazabilirseniz torrent sitesinden indirmeye başlayayım şimdiden.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler,ekleyebilirsiniz..DVD okursa aynı normal kurulum gibi dimi,hardiski bölümlere falan ayırmakbirde arkadaşlar bu pc de kasmadan gayet güzel bi şekilde oynanabilecek oyunları yazabilirseniz torrent sitesinden indirmeye başlayayım şimdiden.
konuda varya abi :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
prototype attım flaşa yarın denicem

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bide eflc attım onuda denicem

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
gta 4un ikincisi episode from liberty city
Size GÜzel Bir Haberim Var. NVİDİA nın Sitesine Gİrin Beta Olan GÜncellmeyi İndirin Acaip Bir Performans Artışı Var. Watch Dogsta High te 25 FPS Alıyorum Ultrada 20 FPS. Hele Most Wanted Ultrada 45-50 Arası Önceden 20 Ye Bile DÜşüyordu. Lowda 60 Sabit. Çok GÜzel Olmuş Tavsiye Ederim. :oke: @The Nightmare @cgokhans

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Link atar mısın hocam ;)

• Beğen

baron_1818

Üye
günaydın arkadaşlar.pc geldi ama kutunun emniyet bandı yırtık olarak bu sorun teşkil edermi.birde bu dediğiniz nvidianın beta sürümünü indirdim yüklesem bi sakıncası olmaz dimi.(vaktinizi çok alacağım için şimdiden özür dilerim)

• Beğen
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Sıkıntı yok.

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
günaydın arkadaşlar.pc geldi ama kutunun emniyet bandı yırtık olarak bu sorun teşkil edermi.birde bu dediğiniz nvidianın beta sürümünü indirdim yüklesem bi sakıncası olmaz dimi.(vaktinizi çok alacağım için şimdiden özür dilerim)
konuda var o banada oldu öyle serideki genel sorun değiştirmek istersen ara pc depoyu değiştiriyorlar. ama sıkıntı yoksa gerek yok atıyor dediler :D
aslihan_bayraktar
[TBODY] [/TBODY]
10:54 (3 saat önce)
Kime: bana
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

ASUS CASEID=RPTM20140724202297-181
[TBODY] [/TBODY]
Merhaba Sn. Muhammed Öztürk ,

Talebiniz ASUS Türkiye ofisi tarafından ele alınmaktadır.

Cihaz bilgileri kontrol edildiğinde cihaz içinde bir adet boş slot bulunmaktadır. Ekstra 4 GB RAM DDR3L 1600 MHz SDRAM özellikli RAM takılabilir. RAM arttırımı cihazı garanti dışı bırakmamaktadır. SSD disk satışımız ve montajı hakkında desteğimiz bulunmamaktadır. Ürünün orjinal konfigürasyonundaki parçaların değiştirilmesi cihazı garanti dışı bırakmaktadır.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

ASUS Müşteri Hizmetleri

Tel: 0216 524 3000
Fax: 0216 481 8380
Adres: Alemdağ Cad. Masaldan İş Merkezi C-Blok D.1, 34692 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
---
ram takımı çıkarmıyormuş ssd takımı çıkarıyormuş. parça değişimi olduğu için

asusta ram arttırımı garanti dışına çıkarıyor diyenlere gelsin :cool

Üst Alt