Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ee hacım olmadiDonate diye bisey istiyor !!Filed diyor surum uyumlu digil demekki 4.3
mtrhsts
Üye
Nasip haci
Madmag
Üye
Yav arkadaş bende yapamadım. Odini denedim tlfun download modda iken odin tlfunu bulamıyor. Ayrıca framaroot ramaster gibi apk lı programlar denedim yok yok yok olmuyor.
Tlfun s3 4.3
Yav arkadaş bende yapamadım. Odini denedim tlfun download modda iken odin tlfunu bulamıyor. Ayrıca framaroot ramaster gibi apk lı programlar denedim yok yok yok olmuyor.
Tlfun s3 4.3
i9300deki AOSP geliştiricileri bal dök yala anasını satayım. Benim i9300'üm olacaktı da öldürsen yine de satmam her gün farklı bir rom şekilden şekile sokabileceğin kerneller. oh oh yemede yanında yat. Birde sorunsuz rom yapıyorlar zaten bizimkiler gibi saçma sapan bugları yok. Shadowa sor güzel bi rom önersin sana nexus 4 ten farkı kalmaz telefonun
Evet kieste kurulu telefon açık durumdayken kieste odinde telefonu tanıyorlar.Ama download moda alınca hiç birinde tık yok.tlfunda usb hata ayıklamada açık durumda.
Evet kieste kurulu telefon açık durumdayken kieste odinde telefonu tanıyorlar.Ama download moda alınca hiç birinde tık yok.tlfunda usb hata ayıklamada açık durumda.
Ya kardeslerim bu telefonda kotu bi app acsam ters cevirip yumurta kirarim uzerinde. Factory reset de ayni.. root islemide bi turlu yapamadim. Donma kasma zaten aldi basini gidiyor. Iyice pert olacak bi gun gibi geliyor aklima
Ya kardeslerim bu telefonda kotu bi app acsam ters cevirip yumurta kirarim uzerinde. Factory reset de ayni.. root islemide bi turlu yapamadim. Donma kasma zaten aldi basini gidiyor. Iyice pert olacak bi gun gibi geliyor aklima