Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

memolim83

memolim83

Üye
bu full hile ne demek oluyor ücretsiz alışveriş oluyor mu oyunda acaba

ersincaki

ersincaki

Üye
Hile hiçbir işe yaramıyor. Anlatılanları aynen yaptım. Çalıştıranlar nasıl çalıştırıyor acaba?

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
bu fu ll hile ne demek oluyor ücretsiz alışveriş oluyor mu oyunda acaba
Full hile derken normal bolumlerde can sayisi, hamle sayisi, bomba patlama suresi, seker sayisi baykus bolumunde ise tahterevalli ayari ve hamle sayisi yeniden duzenlenmistir. Yani herhangibirsey satinalmadan istediginiz bolumu rahatlikla gecebilirsiniz.

speedus

Üye
arkadaslar telefonumda 1.32 versiyonu yüklü belli bi bölüme kadr geldim şimdi yeni versiyonu yüklemek isiyorum ancak bu seferde oyuna yeniden başlamış olcaz. açılan bölümleri kaybetmeden yeni versiyona geçmenın bi yolu var mı? tesekkurler...

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
oyunda face bağlan de artık kaldırıp yenisinide kursan bir sıkıntı olmaz.

ersincaki

ersincaki

Üye
Hile işe yaramıyor. Nasıl oynuyorsunuz

speedus

Üye
oyunda face bağlan de artık kaldırıp yenisinide kursan bir sıkıntı olmaz.
cevabın için teşekkürler dostum... yine aynı şekilde mi kaldırıcaz peki önce face uygulamasını kaldırıp? oyun şu anda faceye bağlı telefonda. direk oyunu kaldırıp 1,34 versiyonu kursak oluyor mu?

ersincaki

ersincaki

Üye
cevabın için teşekkürler dostum... yine aynı şekilde mi kaldırıcaz peki önce face uygulamasını kaldırıp? oyun şu anda faceye bağlı telefonda. direk oyunu kaldırıp 1,34 versiyonu kursak oluyor mu?
Hile işe yaramıyor ki. Kurma bence

speedus

Üye
Hile işe yaramıyor ki. Kurma bence
hile işe yarıyor ama sen becerememişsindir dostum. daha önce bu konudan 1.32 lik versiyonu kurdum ve şu andada oynuyorum.

ana konuda verilen linklerin altında nasıl kurman gerektiği yazıyor. o yazıya harfiyyen uyarsan eğer hileli versiyonu kurmuş olursun ;)

ersincaki

ersincaki

Üye
hile işe yarıyor ama sen becerememişsindir dostum. daha önce bu konudan 1.32 lik versiyonu kurdum ve şu andada oynuyorum.

ana konuda verilen linklerin altında nasıl kurman gerektiği yazıyor. o yazıya harfiyyen uyarsan eğer hileli versiyonu kurmuş olursun ;)
Ana konuyu okuduk. Nasıl kurulacağını da adım adım yaptık. Cahil değiliz okadar. Ama işe yaramıyor işte.

speedus

Üye
Ana konuyu okuduk. Nasıl kurulacağını da adım adım yaptık. Cahil değiliz okadar. Ama işe yaramıyor işte.
1.32 versiyonunu kaldırıp 1.34.1 versiyonunu kurdum dostum ve full hileli şekilde oynuyorum şu anda. direk üzerine kurdum. 72.bölümde kalmıştım yeni versiyonu kurup faceye bağlandım 72.bölümden dewam ediyorum şu anda ;) senin telde bi sorun olabilir ;)

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
1.32 versiyonunu kaldırıp 1.34.1 versiyonunu kurdum dostum ve fu ll hileli şekilde oynuyorum şu anda. direk üzerine kurdum. 72.bölümde kalmıştım yeni versiyonu kurup faceye bağlandım 72.bölümden dewam ediyorum şu anda ;) senin telde bi sorun olabilir ;)
Halletmene sevindim. Ama 590 a gelmediysen guncellemene gerek yoktu.cunku 1.32.0 ile 1.34.1 arasindaki tek fark 590 dan sonra yeni yayinlanan levellerdir.

• Beğen
Tepkiler: balasagun77

speedus

Üye
Halletmene sevindim. Ama 590 a gelmediysen guncellemene gerek yoktu.cunku 1.32.0 ile 1.34.1 arasindaki tek fark 590 dan sonra yeni yayinlanan levellerdir.
biliyorum ancak oyunun en güncel hali bulunsun istedim. ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim ;)

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
ersincaki

ersincaki

Üye
biliyorum ancak oyunun en güncel hali bulunsun istedim. ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim ;)
Hile dediğin ne mesela ne yapıyorsun oyunda. Birde hangi linktekini kurdun

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Hile dediğin ne mesela ne yapıyorsun oyunda. Birde hangi linktekini kurdun
full hilelide;
Oyunun ilk levelleri 80 sonrakiler 60 hamlelidir. Tum bolumlerde seker sayisi 4 dur. Bomba patlama 99 hamledir. Baykus bolumunde ise baykusun tahterevalliden dusme ihtimali yoktur. Bu sekilde gecemeyeceginiz oyun yoktur.

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<
omer durus

omer durus

Üye
Hersey icin cok sag ol dostumSenin yaptigin hile sayesinde face de butun bolumlerde neredeyse birinciyim

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Benimle face arkadaşı olsan öyle olmazdı. :)

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Teşekkür ederim dostum emeğine sağlık yine yaptın yapacağini :) 1.34 devamı gelirse paylasirsan bizimle memnun olurum :)

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
murat6648

murat6648

Üye
İndirme linki nerde

Üst Alt