Full hile derken normal bolumlerde can sayisi, hamle sayisi, bomba patlama suresi, seker sayisi baykus bolumunde ise tahterevalli ayari ve hamle sayisi yeniden duzenlenmistir. Yani herhangibirsey satinalmadan istediginiz bolumu rahatlikla gecebilirsiniz.bu fu ll hile ne demek oluyor ücretsiz alışveriş oluyor mu oyunda acaba
cevabın için teşekkürler dostum... yine aynı şekilde mi kaldırıcaz peki önce face uygulamasını kaldırıp? oyun şu anda faceye bağlı telefonda. direk oyunu kaldırıp 1,34 versiyonu kursak oluyor mu?oyunda face bağlan de artık kaldırıp yenisinide kursan bir sıkıntı olmaz.
Hile işe yaramıyor ki. Kurma bencecevabın için teşekkürler dostum... yine aynı şekilde mi kaldırıcaz peki önce face uygulamasını kaldırıp? oyun şu anda faceye bağlı telefonda. direk oyunu kaldırıp 1,34 versiyonu kursak oluyor mu?
hile işe yarıyor ama sen becerememişsindir dostum. daha önce bu konudan 1.32 lik versiyonu kurdum ve şu andada oynuyorum.Hile işe yaramıyor ki. Kurma bence
Ana konuyu okuduk. Nasıl kurulacağını da adım adım yaptık. Cahil değiliz okadar. Ama işe yaramıyor işte.hile işe yarıyor ama sen becerememişsindir dostum. daha önce bu konudan 1.32 lik versiyonu kurdum ve şu andada oynuyorum.
ana konuda verilen linklerin altında nasıl kurman gerektiği yazıyor. o yazıya harfiyyen uyarsan eğer hileli versiyonu kurmuş olursun![]()
1.32 versiyonunu kaldırıp 1.34.1 versiyonunu kurdum dostum ve full hileli şekilde oynuyorum şu anda. direk üzerine kurdum. 72.bölümde kalmıştım yeni versiyonu kurup faceye bağlandım 72.bölümden dewam ediyorum şu andaAna konuyu okuduk. Nasıl kurulacağını da adım adım yaptık. Cahil değiliz okadar. Ama işe yaramıyor işte.
Halletmene sevindim. Ama 590 a gelmediysen guncellemene gerek yoktu.cunku 1.32.0 ile 1.34.1 arasindaki tek fark 590 dan sonra yeni yayinlanan levellerdir.1.32 versiyonunu kaldırıp 1.34.1 versiyonunu kurdum dostum ve fu ll hileli şekilde oynuyorum şu anda. direk üzerine kurdum. 72.bölümde kalmıştım yeni versiyonu kurup faceye bağlandım 72.bölümden dewam ediyorum şu andasenin telde bi sorun olabilir
![]()
biliyorum ancak oyunun en güncel hali bulunsun istedim. ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederimHalletmene sevindim. Ama 590 a gelmediysen guncellemene gerek yoktu.cunku 1.32.0 ile 1.34.1 arasindaki tek fark 590 dan sonra yeni yayinlanan levellerdir.
Hile dediğin ne mesela ne yapıyorsun oyunda. Birde hangi linktekini kurdunbiliyorum ancak oyunun en güncel hali bulunsun istedim. ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim![]()
full hilelide;Hile dediğin ne mesela ne yapıyorsun oyunda. Birde hangi linktekini kurdun
belli olmaz dostum cunku bazi bolumlerde 1000000 uzerinde puan aliyorum:-)Benimle face arkadaşı olsan öyle olmazdı.![]()