Haber Microsoft Remote Desktop Uygulaması Windows Phone 8.1 için Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Haber için :tşk:
Sizi gidi müzik kulübü öğrencileri :huhu:

blackcemre

Üye
Enter your credentials denen yere ne gireceğim username passwords.

byibo

byibo

Üye
teşekkürler

alasulumurat

alasulumurat

Üye
naptım ne ettimse bağlayamadım bir türlü.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben ip bulamadım pc acıyor hemen kapatıyor

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar bi türlü bağlantı kuramadım. sürekli hata veriyor. internetimi statik ip ile kullanıyorum. uygulamadaki ekrana statik ip girsem de bağlanmıyor, pc'me tanımlanan dinamik ip'yi girsem de aynı hatayı alıyorum. birisi yardımcı olabilir mi?

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar birisi cevap yazabilir mi ya?

Uzaydan gönderildi.

beats

beats

Üye
arkadaşlar bi türlü bağlantı kuramadım. sürekli hata veriyor. internetimi statik ip ile kullanıyorum. uygulamadaki ekrana statik ip girsem de bağlanmıyor, pc'me tanımlanan dinamik ip'yi girsem de aynı hatayı alıyorum. birisi yardımcı olabilir mi?
PC'de:
Ben Microsoft hesabıyla Windows 8.1 Pro kullanıyorum.
Önce bağlantı ayarlarını kontrol ediyoruz, sonra IP numaramızı buluyoruz.

Bağlantı ayarları:
Başlat'a sağ tık>Sistem>Uzak bağlantı ayarları:

Ayrıca Gelişmiş>Davetler bölümünde süreyi 24 saat olarak da değiştirebilirsin, sana kalmış bir şey.

IP iki şekilde bulunabilir:
1-)Başlangıç arayüzü>Bilgisayar ayarları>Ağ:
Wi-fi ya da Ethernet başlığı adı altında hangisine bağlıysak ağ adına tıklıyoruz. Açılan ağ adı sayfasında Özellikler başlığı altında IPv4 Adresi'nin karşılığı IP adresimiz.

2-)Başlat'a sağ tık>Komut İstemi (Yönetici):
Komut istemine "ipconfig" yazıp enter tuşuna basıyoruz, yine IPv4 Adress karşılığı olarak IP'mizi öğreniyoruz.

Uygulamada:
1-)...>Settings>credentials>add>User name ve Password (PC'yi açarken kullanılan hesap adı ve şifre) (Microsoft hesabıyla kullanılmıyorsa şifre boş bırakılabilir sanırım.) yazıp save ile kaydedip çıkıyoruz.

2-)desktops başlığına geri dönüp, add butonundan sonra general başlığı altına PC Name'a IP'yi giriyoruz ve Credentials başlığını biraz önce eklediğimiz hesap yapıyoruz save ile kaydediyoruz. Ayrıca advanced başlığı altında Sound seçeneğinde:
Play on this device (bu cihaz üzerinde oynat),
Play on remote PC (uzaktan kontrollü PC üzerinde oynat),
Don't play sounds (sesleri çalma) seçeneklerini de seçebilirsin.
Swap mouse buttons kutusu işaretliyse mouse gezinme tuşu sayfa üzerinde görünür.
Connect to admin session ise hesabınız admin ise admin oturumuyla bağlanır.

3-)Açılan sayfada "Don't ask again for this certificate" kutusunu işaretleyip connect'e basıyoruz ve işlem tamam.

Son düzenleme:
remzi33

remzi33

Üye
PC'de:
Ben Microsoft hesabıyla Windows 8.1 Pro kullanıyorum.
Önce bağlantı ayarlarını kontrol ediyoruz, sonra IP numaramızı buluyoruz.

Bağlantı ayarları:
Başlat'a sağ tık>Sistem>Uzak bağlantı ayarları:

Ayrıca Gelişmiş>Davetler bölümünde süreyi 24 saat olarak da değiştirebilirsin, sana kalmış bir şey.

IP iki şekilde bulunabilir:
1-)Başlangıç arayüzü>Bilgisayar ayarları>Ağ:
Wi-fi ya da Ethernet başlığı adı altında hangisine bağlıysak ağ adına tıklıyoruz. Açılan ağ adı sayfasında Özellikler başlığı altında IPv4 Adresi'nin karşılığı IP adresimiz.

2-)Başlat'a sağ tık>Komut İstemi (Yönetici):
Komut istemine "ipconfig" yazıp enter tuşuna basıyoruz, yine IPv4 Adress karşılığı olarak IP'mizi öğreniyoruz.

Uygulamada:
1-)...>Settings>credentials>add>User name ve Password (PC'yi açarken kullanılan hesap adı ve şifre) (Microsoft hesabıyla kullanılmıyorsa şifre boş bırakılabilir sanırım.) yazıp save ile kaydedip çıkıyoruz.

2-)desktops başlığına geri dönüp, add butonundan sonra general başlığı altına PC Name'a IP'yi giriyoruz ve Credentials başlığını biraz önce eklediğimiz hesap yapıyoruz save ile kaydediyoruz. Ayrıca advanced başlığı altında Sound seçeneğinde:
Play on this device (bu cihaz üzerinde oynat),
Play on remote PC (uzaktan kontrollü PC üzerinde oynat),
Don't play sounds (sesleri çalma) seçeneklerini de seçebilirsin.
Swap mouse buttons kutusu işaretliyse mouse gezinme tuşu sayfa üzerinde görünür.
Connect to admin session ise hesabınız admin ise admin oturumuyla bağlanır.

3-)Açılan sayfada "Don't ask again for this certificate" kutusunu işaretleyip connect'e basıyoruz ve işlem tamam.
hocam dediğini aynen yaptım ama sonuç yok. hata veriyor

remzi33

remzi33

Üye

buyurun ekran görüntüsü

Üst Alt