The SLayeR
Üye
oldu tobe tobeSanırım şunun gibi bişey
nyse konuyu dagtmayalimoldu tobe tobeSanırım şunun gibi bişey
nyse konuyu dagtmayalimGereksizler olum bura dağıtmak için var zatenoldu tobe tobenyse konuyu dagtmayalim

oda dgruGereksizler olum bura dağıtmak için var zaten![]()

Adamsındağıtın gitsin ben toparlarım

aynen adamin atomusundağıtın gitsin ben toparlarım
kazandıracak başka bişi bulamadılar mıBenide arayıp çanak anten kazandınız diyorlar ya bunlara inanan varmı ?![]()
iyiliksever insanların hediye verebilmeleri için hediye verecekleri kişinin kredi kartına ihtiyaç duymaları ne kadar kötüBedava iphone kazandiniz diye aramislardi beni ama diyo,kredi kartiniz olmasi lazim

O kadar iyilik sever ki adam nakit bile kabul etmio direk kredi karti kabul ediyor,sirf bizi dusundugundenkazandıracak başka bişi bulamadılar mı
iyiliksever insanların hediye verebilmeleri için hediye verecekleri kişinin kredi kartına ihtiyaç duymaları ne kadar kötü![]()

Maksat hizli isO kadar iyilik sever ki adam nakit bile kabul etmio direk kredi karti kabul ediyor,sirf bizi dusundugunden![]()

ne düşünceli insanlar ama dimiiO kadar iyilik sever ki adam nakit bile kabul etmio direk kredi karti kabul ediyor,sirf bizi dusundugunden![]()

Tabi düşünceden kendini parçalıyor,sırf bizim içinne düşünceli insanlar ama dimii![]()
Bu aralar da bir klima temizleme firmasi dadandı,bütün aileyi arıyor
Aslında en güzelini yapan,teknolojiye atarlanan adamın yaptığı,alıyor eline taş'ı telefonu param parça ediyor
Acelesi var çünkü gün sonuna kadar en az 1000 kisiyi arıyacak,onların en güzel yanı canınız sklirsa muhabbet bile edebiliyorsunuz,tamamen müşteri memmunuyetiMaksat hizli is![]()

Tabi düşünceden kendini parçalıyor,sırf bizim içinBu aralar da bir klima temizleme firmasi dadandı,bütün aileyi arıyor
Aslında en güzelini yapan,teknolojiye atarlanan adamın yaptığı,alıyor eline taş'ı telefonu param parça ediyor
![]()

Dagilmio ki o telefon,ixperia x8 kirsada kirilmiodutelefonu parçalamak bana çok mantıklı bir fikirmiş gibi geldi niyeyse![]()

s4 duvarkağıtlı s3 tasarımlı "ixperia x3"ler dimiDagilmio ki o telefon,ixperia x8 kirsada kirilmiodu![]()
güzel hatırlattın 
Bi de ixperias4 duvarkağıtlı s3 tasarımlı "ixperia x3"ler dimigüzel hatırlattın
![]()
Hani igalaxy olsa anlarim da