The Shadow
Üye
Simdi baska bi cihaz bulalim once gerisi kolayKolay gelsin.![]()

Simdi baska bi cihaz bulalim once gerisi kolayKolay gelsin.![]()

Ama unutmaki beni hiçbir şey Maxicepten uzak tutamaz. 157 konum silinse bile.Simdi baska bi cihaz bulalim once gerisi kolay![]()
[emoji13]
Iste maxicep sevgisiAma unutmaki beni hiçbir şey Maxicepten uzak tutamaz. 157 konum silinse bile.![]()
Neyse ben sahura kactim 
Iste maxicep sevgisiNeyse ben sahura kactim
![]()
Bende kaçtım. 
Android komple çile yaen iyisi ios satıp ayfon alıcam kurtulcam ben
Allah iOS'un belasını versin.Ben rom kurarken bile zevk aliyom@IchigoKurosaki de senin gibi dusunuyodu aldi adam androidi ozledi tavsiye etmem
![]()
Niye kardeşAllah iOS'un belasını versin.

Ugrasacak bisey yok JB yaptim aldigimin saatinde. Ama yok insan bikiyorNiye kardeş![]()

Hep ios demi androidde rom değiştirince dünyan değişiyorUgrasacak bisey yok JB yaptim aldigimin saatinde. Ama yok insan bikiyor![]()

aynen ya apple kasan bi sistem verse de titanium backupla bloatware silsek diyorum bazenHep ios demi androidde rom değiştirince dünyan değişiyor![]()

aynen ya apple kasan bi sistem verse de titanium backupla bloatware silsek diyorum bazen![]()
i9305 i ararsin boyle 
Hala duruyor arada ozlem gideriyoruz. Allahin cezasi samsung hala vermemis guncellemeyii9305 i ararsin boyle
![]()
mayista verilecegini soylediler 2015 mayis diye espri yapmistim saka maka oraya dogru gidiyor 
Oruçla aram her zaman iyi olmuştur çok şükür kardeşim. İşlerde yolunda inşallah.İşler nasıl abi?
Oruçla aran nasıl?![]()

Allah daha iyi etsin inşallah.Oruçla aram her zaman iyi olmuştur çok şükür kardeşim. İşlerde yolunda inşallah.![]()

Teşekkürler kardeşim, hayırlarla dolu yeni bir gün diliyorum. Selamette kalın inşallah.Allah daha iyi etsin inşallah.![]()

Sana da Mürteza.Hayırlı Sahurlar…