4 Tane Konu Açtım Yüklenmemiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahin.

sahin.

Üye
    Konu Sahibi
4 Tane Konu Açtım Yüklenmemiş
HERGÜN BU SİTEYE GİRERİM VE HERZAMAN TAKİP EDERİM İNANINKİ ÇOK ÜZÜLDÜM O KADARDA UĞRAŞMIŞTIM...AMA KONUM EKLENMEMİŞ

YİNEDE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN ÜYELERİ..

:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

POWER

POWER

Üye
Öncelikle büyük harflerle yazmak yasaktır.Konularınıza gelince bir çok bölümümüzde denetim yapılmadan yani onayımızı almadan konular aktifleşmez ve görmezsiniz.Eğer konunuz henüz ele alınmamışsa görünmemesi çok doğal bi durumdur.Konularınız inceleme altına tarafımca alınacaktır. Teşekkürler...

mservank

mservank

Üye
sanırım 12 saat içerisinde yükleniyordu.Sabır biraz.

Altun.

Altun.

Üye
eğer haberse yazdığınız konu incelenmeden yayına konmuyor

POWER

POWER

Üye
Eklediğiniz 4 konudan 3 ü aktifleşti geri kalan 1 konu sitede mevcut olduğu için reddedildi.

sahin.

sahin.

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar cep telefon proğramlarıydı ayrıca dün bu saatlerde yükledim cevap yazdığınız için teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler Ercan kardeş saolasın

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yok arkadaşlar cep telefon proğramlarıydı ayrıca dün bu saatlerde yükledim cevap yazdığınız için teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler Ercan kardeş saolasın

er yada gec eklenir duruma göre.
bence konu kirliği için güzel yöntem
yoksa herkes istedği gibi konu acacak
ve aynı konularda 3-4 tane olacak v.s bu yöntem ii:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bazen 1 gün bazen 2 gün beklemeniz gerekebiliyor. Eğer sizin istediğiniz gibi onay vs olmadan hemen konular açılsa o bölümlerin içinden çıkalamaz.

Biraz da kendinizi bizim yerimize koyarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.

İyi günler.

Ozan

Ozan

Admin
Sonucta kendimiz için degil o bölümdem istifade eden yada dosya ekleyen üyeleri düşündüğümüzden, bizi yorsa ve ekstra yük olsa da konu onay sistemini yapmamız gerekiyor . Konunun sorunsuz bir sekilde onaylanması için; forumda arama yaparak aynı içerigin olup olmadıgını kontrol edin.

Bir de hiçbir yönetici keyfi yere konununuz kabul etmemezlik yapmamaktadır.

:locked:

CanceR

CanceR

Üye
bende konulmuyo diodum ama konuluyo sonradan fark ettim ama bazı konular gereksiz olduğu için konulmuyo
;))

Ozan

Ozan

Admin
Herkes konu açmadan önce arama yapsa, ve özellikle dosya ekliyorsa duyuruda belirtilen kurallara uygun güzel ve güncel bir sekilde dosya eklese , haber açıyorsa resmi direk kaynaktan almayıp, haberin içine kendi yorumunu koyup kaynagini gösterse çok güzel olur. Ama olmuyorsa bizde bunu saglamakla görevliyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt