ProjectX [i9500][KK 4.4.2]░░░░░░▓ Revosoft Rom ▓░░░░░░[Tamamiyle S5 Arayüz !!!]

Sponsorlu Bağlantılar

nebulafire

Üye
Arkadaşlar root olmadan olabiliyor gibi bişeyler demişti ama tam bilmiyorum yine de dene. kullanınca o kadar övgüye değer olduğunu anlarsın :)

nebulafire

Üye
peki rootsuz yukleyebilrimiyiz
iyi de bunun gibi düzgün rom bulamyorm ya
olmasi lazim ben görmüştüm dediğim gibi bi bak.yada yaz google i9505 s5 theme rom diye xda da olanlara bak

szqn55

szqn55

Üye
Rootsuz nasıl olacak cfw mi yukiycem odinle önce

nebulafire

Üye
Rootsuz nasıl olacak cfw mi yukiycem odinle önce
Aynen öyle twrp cwm sonra da romu yüklycen. zaten romun sayfasında herseyi yazıyor yeşilcin form da Özcan rom v3.4 oradada abonelik var oradan da yardımcı olurum. zaten herkes yardimci olur arkadaşlar.

nebulafire

Üye
Sezgin sen i9505 mi yoksa i9500 mü? benim dediğim i9500 için ona göre.

szqn55

szqn55

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indiriyorum bakalım

xxfalcon

xxfalcon

Üye
haklısın kardeşim. özcan romu 1 saattir kullanıyorum gerçekten güzel. benim zoruma giden sey benim son uygulamalar menusunu bulamadığımı söyledim sende hemen git s5 i araştır öğren falan fialan deyince zoruma gitti. öyle bana artistlik yapma ben sadece son uygulamalar menusunu sordum. bulabiliyosan yükle romu son uygulamalar menusunu bul söyle bana göt et beni...
özcan rom konusunda haklısın gerçektende güzel

nebulafire

Üye
haklısın kardeşim. özcan romu 1 saattir kullanıyorum gerçekten güzel. benim zoruma giden sey benim son uygulamalar menusunu bulamadığımı söyledim sende hemen git s5 i araştır öğren falan fialan deyince zoruma gitti. öyle bana artistlik yapma ben sadece son uygulamalar menusunu sordum. bulabiliyosan yükle romu son uygulamalar menusunu bul söyle bana göt et beni...
özcan rom konusunda haklısın gerçektende güzel
kardeşim burada kavga yada tartışma için söylemedim zaten ben o yaşta bi ergen değilim. sadece senin gibi rom arayan arkadaş varsa eğer yardimci olmak için yazdım çünkü bende romlara meraklıyim benim gibi araştıranlara yardimci olmak amacım başka ne işim olur. ve başta da dedim ki ben project rom Hassan rom hepsini kullandım v hatta diğer cm11 dahil birsürü rom kullandım en iyisi en stabil en kullanışlı ve tamamen orjinal olan özcanrom dedim. diğerleri hepsi birsürü senin dediğin gibi çakma tarafları var son uygulamalar tuşu olmadığı gibi.

nebulafire

Üye
Bu arada zoruna gidecek birsey yok öyle düşünme :) s5 tam bilmeyen çok kişi o soruları sorduğu için dedim. Özcanrom sayfasında bu soruları çok kişi soruyor o son uygulamalar tuşu s5 stock iyi olmuş öyle olmasına rağmen eskisini isteyen bile var

nebulafire

Üye
hee bu arada yeni romun hayırlı olsun :) kullandıkca daha seversin. ben s5 bile alman böyle olduğu için. zaten tipi güzel değil s4 gibi s5 in

xxfalcon

xxfalcon

Üye
eyvallah sağol. aynn öyle haklısın :)

cixx_bg

cixx_bg

Üye
DAHA ÖNCE CMW İLE S5 ROM U YÜKLEMESİ YAPTIM FAKAT O ZAMAN DENEMESİNİ TAM YAPAMADIM. BU ROM İLE BİRLİKTE OTG DESTEĞİ GELİYOR MU ? ELİMDE OTG KABLO VAR VE S5 DE ÇALIŞIYOR. S4 MİNİ DE ÇALIŞMIYOR. YÜKLEMEDEN SONRA SON DURUM NE OLUR ? ONA GÖRE YÜKLİYCEM

palpolisi

palpolisi

Üye
arkadaşlar samsung s4 root yaparken bozdum hiç açılmıyor.şu şekilde yaptım

burdan bu karneli indirdim odin 3.10 da AP kısma koydum starta bastım telefon açılmadı bir daha root yapmak istiyordum sonuç hüsran

Üst Alt