ProjectX [i9500][KK 4.4.2]░░░░░░▓ Revosoft Rom ▓░░░░░░[Tamamiyle S5 Arayüz !!!]

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
ProjectX [i9500][KK 4.4.2]░░░░░░▓ Revosoft Rom ▓░░░░░░[Tamamiyle S5 Arayüz !!!]
Şuana kadar gördüğüm ve kullandığım en iyi S5 temalı ve stabil Rom diyebilirim. Tamamiyle S5 deneyimini yaşatıyor :oke: Romdan çekilen ekran görüntüleri konunun en aşağısındadır.Kolay Gelsin...

DİKKAT: Sadece S4 İ9500 Exynous cpu'lu modele yüklenir. Diğer cihazlarda denerseniz cihaz elinizde patlar. Sorumluluk kabul etmiyorum!!!

Not:KNOX MEVZUSU İÇİN TEKRAR UYARALIM BU ROMU FLAŞLADIĞINIZ TAKDİRDE CİHAZINIZDA BULUNAN KNOX SAYACI 0x0 DURUMUNDA 0x1 DURUMUNA GELİR VE BU DEĞER DEĞİŞMEMEKTEDİR. BUDA DEMEK OLUYORKİ BU ROMU YÜKLEDİKTEN SONRA CİHAZINIZ EBEDİYYEN GARANTİ DIŞI KALACAK!!!

Başlayalım....

--------------------------------REVOSOFT S5 ROM FOR İ9500-----------------------------------

Romu Yüklemek İçin Gerekenler:

*Android 4.4.2
*CWM 6.0.4.6
*S4 İ9500 :)

Romda Yaşanabilecek Deneyimler:
-S5 uygulamalarının tamamı mevcut
-S5 arayüzünü barındırır. En iyi S5 deneyimini bu romda yaşarsınız!
-Akıcı ve stabildir
-Pil performansı gayet iyidir
ve daha fazlası....

Yükleme İşlemleri:
1. Romu indirin
2. Mevcut romunuzu backup alın (opsiyonel)
3. Wipe data, cache yapın
4. Romu flaşlayın
5. Wipe dalvik/cache yapın.
6. Reboot system now diyin
7. tinted status bar ve xposed framework uygulamasını etkinleştirin
8. Keyfini çıkarın

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>İndirme Linkleri<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

V2.2: ,

Romda Bulunan Hatalar ve Çözümleri:
Bug1:Shealth çalışmıyor
Fix1:Shealt apksını indirin ve normal apk şeklinde kurun
Bug2: Telefonu kapama animasyonu yok ve knoxu silin.
Fix2: yada recoveryden flaşlayın. kapama animasyonu sorunu çözülsün

Rom Yazılım Bilgisi:
Versiyon: 2.2
Android: 4.4.2
Kernel: Linux 3.4.X (Stok Kernel)
Baseband: NB2

-------------------------EKRAN GÖRÜNTÜLERİ-----------------------------

acun81

acun81

Üye
ben ne yaptıysam bu romu yükleyemedim cwm den flash larken bianda aborted hatası alıyorum. işlemleri doğru yaptığım halde anlayamadım gitti

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
v2.3 versiyonunu yükle xda dan. konuyu güncelleyecegim yakinda

acun81

acun81

Üye
Onuda denedim ama aynı sıkıntı devam ediyor. Aborted hatası veriyor herseyi doğru yaptığım ı düşünüyorum. Wipe islemlerini falan. Tam aradığım rom bu ama anladım gitti

acun81

acun81

Üye
Neden olmuyor yardımcı olun bana lütfen

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
CWM recovery ile dene

acun81

acun81

Üye
Demedim oldu en sonunda. . Teşekkür ederim Sağol. .

kewell777

kewell777

Üye
Android de yeni olunca birsey anlamiyorum :) ama yapmak isterdim

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Yükledim ama boot girişinde kalıyor bunu nasıl giderebilirim ? Yedeğime dönüyorum yine aynı sorun var boot ekranında kalıyor ? :/

xxfalcon

xxfalcon

Üye
Romu yukledim mukemmel ama son uygulamalar menusunu bulamiyorum ev tusuna basili tutunca google arama sayfasi cikiyo. Bilen biri varsa yardimci olursa sevinirim. Rom un 2.5 inci surumunu kullaniyorum

nebulafire

Üye
Arkadaşlar size en orjinal en gerçek olan s5 temali rom öneriyim ve Türk yapımı Özcanrom v3.4.mükemmel bi rom. Ayrıca orta tuşa basınca google aramalar çıkıyor diyen arkadaş s5 de aynen öyle ilk önce s5 i bi araştırıp kuracalayin bakın bi :) ama en iyisi Özcanrom

xxfalcon

xxfalcon

Üye
Bak arkadaş biliyorum s5 de home tuşunun google arama yaptığını. S5 de sol butona son uygulamalar konumlanmış. Bu romda son uygulamaları göremedim romdan çıktım. Son uygulamalar butonunun nerde olduğunu bulan varsa söylemenizi istiyorum. Biliyosan söyle senin özcan romunuda denerim.

nebulafire

Üye
Bak arkadaş biliyorum s5 de home tuşunun google arama yaptığını. S5 de sol butona son uygulamalar konumlanmış. Bu romda son uygulamaları göremedim romdan çıktım. Son uygulamalar butonunun nerde olduğunu bulan varsa söylemenizi istiyorum. Biliyosan söyle senin özcan romunuda denerim.
kardeşim tam da kişiye soruyosun valla :) Özcan rom harika bi rom ve s5 de sol tus son uygulamalar yani Özcan rom tam stock s5 yaptığı için orta tus google sol tus son uygulamalar ve görev yöneticisi.

nebulafire

Üye
tam kişiye soruyosun derken yani iyi bi karşılaşma çünkü ben her zaman Özcan romu ve s5 tema olan romlari hep takip ediyorum.Özcan rom sayfasında bile hergün konuşup bakıyoruz orada

nebulafire

Üye
ve benim daha aklıma gelmeyen birsürü yenileri var. Ayrıca şu an benim telefonu gören s5 diyo.yani tamamen s5 oldu herseyi aklına ne geliyorsa. bi kaç şey kaldı onu da çalışıyor galiba rom yapan arkadaş .zaten güncellemeleri çabuk yapıyor

nebulafire

Üye
Ben project romu da Hassan romu da denedim hatta var olan tüm romlari tavsiyem şiddetle Özcanrom ;)

szqn55

szqn55

Üye
bunun bana i9505 için olanı bulabilirmisiniz qualcom snapdragon apq8064t işelmcili

nebulafire

Üye
bunun bana i9505 için olanı bulabilirmisiniz qualcom snapdragon apq8064t işelmcili
kardeşim benim ki 9500 ama 9505 için de var araştır bak mesela xda diye bi ste var oraya gir bak vardır

nebulafire

Üye

bakın size kendi telefonumun ekran resmi. push bildirim paneli. Özcanrom

Üst Alt