Keşke bunu seçimden sonra söyleseydin :p Çekildim uleynn :D
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Keşke bunu seçimden sonra söyleseydin Genişletmek için tıkla ... Çekildim uleynn
mürteza16 Üye Neyse benden bu kadar. Güzel muhabbetti. Ama daha yazacak hâlim yok. Herkese hayırlı geceler.
UpOneTR Üye Selamun aleykum Status bölümünde me demek istemis anlamadım google translate den de anlamadim
UpOneTR Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: İyi geceler, yeni gelenler yine geldim ben Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İngilizceniz yok mu la çevirin şu yukardakini
Bilişim Profesörü' Alıntı: İyi geceler, yeni gelenler yine geldim ben Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İngilizceniz yok mu la çevirin şu yukardakini
Bilişim Profesörü Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Selamun aleykum Status bölümünde me demek istemis anlamadım google translate den de anlamadim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Sukut-u Hayal' Alıntı: İngilizceniz yok mu la çevirin şu yukardakini Genişletmek için tıkla ... Var da bana kadar var, yani bana yetecek kadar
Sukut-u Hayal' Alıntı: Selamun aleykum Status bölümünde me demek istemis anlamadım google translate den de anlamadim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Sukut-u Hayal' Alıntı: İngilizceniz yok mu la çevirin şu yukardakini Genişletmek için tıkla ... Var da bana kadar var, yani bana yetecek kadar
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: İngilizceniz yok mu la çevirin şu yukardakini Genişletmek için tıkla ... Bilmediğim kelimeler
Sukut-u Hayal' Alıntı: İngilizceniz yok mu la çevirin şu yukardakini Genişletmek için tıkla ... Bilmediğim kelimeler
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... nabiyon Mürteza
mürteza16 Üye muhammed4949' Alıntı: nabiyon Mürteza Genişletmek için tıkla ... Ne manada? Ne yaptığım anlamında mı? Nasıl olduğum anlamında mı?
muhammed4949' Alıntı: nabiyon Mürteza Genişletmek için tıkla ... Ne manada? Ne yaptığım anlamında mı? Nasıl olduğum anlamında mı?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Ne manada? Ne yaptığın anlamında mı? Nasıl olduğun anlamında mı? Genişletmek için tıkla ... nasıl olduğun anlamı da mı var mıymış ne yapiyon yani uzanıyon mu çay mı içiyon derslerine mi çalışıyon sahuru mu bekliyon ne yabiyon
mürteza16' Alıntı: Ne manada? Ne yaptığın anlamında mı? Nasıl olduğun anlamında mı? Genişletmek için tıkla ... nasıl olduğun anlamı da mı var mıymış ne yapiyon yani uzanıyon mu çay mı içiyon derslerine mi çalışıyon sahuru mu bekliyon ne yabiyon
mürteza16 Üye muhammed4949' Alıntı: nasıl olduğun anlamı da mı var mıymış ne yapiyon yani uzanıyon mu çay mı içiyon derslerine mi çalışıyon sahuru mu bekliyon ne yabiyon Genişletmek için tıkla ... Sahura hazırlanıyom. Sen nabün abi? Son düzenleme: 16 Tem 2014
muhammed4949' Alıntı: nasıl olduğun anlamı da mı var mıymış ne yapiyon yani uzanıyon mu çay mı içiyon derslerine mi çalışıyon sahuru mu bekliyon ne yabiyon Genişletmek için tıkla ... Sahura hazırlanıyom. Sen nabün abi?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Sahura hazırlanıyom. Sen nabün abi? Genişletmek için tıkla ... senle muhabbet ediyom iş güç nası
mürteza16' Alıntı: Sahura hazırlanıyom. Sen nabün abi? Genişletmek için tıkla ... senle muhabbet ediyom iş güç nası
mürteza16 Üye muhammed4949' Alıntı: senle muhabbet ediyom iş güç nası Genişletmek için tıkla ... Aynı. Senin iş güç nasıl abi?
muhammed4949' Alıntı: senle muhabbet ediyom iş güç nası Genişletmek için tıkla ... Aynı. Senin iş güç nasıl abi?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Aynı. Senin iş güç nasıl abi? Genişletmek için tıkla ... iş güç iyi işte elhamdülillah Ramazan nasıl geçiyor
mürteza16' Alıntı: Aynı. Senin iş güç nasıl abi? Genişletmek için tıkla ... iş güç iyi işte elhamdülillah Ramazan nasıl geçiyor
mürteza16 Üye muhammed4949' Alıntı: iş güç iyi işte elhamdülillah Ramazan nasıl geçiyor Genişletmek için tıkla ... 2 gün zor, 1 gün kolay sıralaması ile geçiyor.
muhammed4949' Alıntı: iş güç iyi işte elhamdülillah Ramazan nasıl geçiyor Genişletmek için tıkla ... 2 gün zor, 1 gün kolay sıralaması ile geçiyor.