O kadar çok yani :kop2: Smartphone u aç :islik Facebook kullanmıyorum :bilmm O zaman alayamazsın. :D
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: O kadar çok yani Smartphone u aç Facebook kullanmıyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman alayamazsın.
İhtiyar007' Alıntı: O kadar çok yani Smartphone u aç Facebook kullanmıyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman alayamazsın.
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Bizim partiden o Genişletmek için tıkla ... Partiniz diskalifiye edildi
İhtiyar007 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Bizim partiden o Genişletmek için tıkla ... Yönetimin bundan haberi var mı?
Bilişim Profesörü' Alıntı: Bizim partiden o Genişletmek için tıkla ... Yönetimin bundan haberi var mı?
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Nasıl yani bak en Son ne zaman girmiş Genişletmek için tıkla ... Yine girersin olur biter
polam234' Alıntı: Nasıl yani bak en Son ne zaman girmiş Genişletmek için tıkla ... Yine girersin olur biter
AIS Üye İhtiyar007' Alıntı: Konuyu değiştirme Genişletmek için tıkla ... Değiştirmedim parolayı söyle dedim
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Parolayı söyle Genişletmek için tıkla ... Şifremi unuttum butonunu kullan.
AIS Üye İhtiyar007' Alıntı: Şifremi unuttum butonunu kullan. Genişletmek için tıkla ... E posta istiyor
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Değiştirmedim parolayı söyle dedim Genişletmek için tıkla ... Onu önceki mesaja cevap olarak yazmıştım...
polam234' Alıntı: Değiştirmedim parolayı söyle dedim Genişletmek için tıkla ... Onu önceki mesaja cevap olarak yazmıştım...
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Değiştirmedim parolayı söyle dedim Genişletmek için tıkla ... Onu önceki mesaja cevap olarak yazmıştım...
polam234' Alıntı: Değiştirmedim parolayı söyle dedim Genişletmek için tıkla ... Onu önceki mesaja cevap olarak yazmıştım...
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: @mürteza16 güzel taktikmiş Genişletmek için tıkla ... Noluyor acaba
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: E posta ne? Genişletmek için tıkla ... Onu da mı unuttun? Ben bilmem
AIS Üye İhtiyar007' Alıntı: Onu önceki mesaja cevap olarak yazmıştım... Genişletmek için tıkla ... 1 defa söyle yeter
İhtiyar007' Alıntı: Onu önceki mesaja cevap olarak yazmıştım... Genişletmek için tıkla ... 1 defa söyle yeter