Lg G3! Hemde bu fiyata...

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarda biraz etkiler tabide ben ileriye yönelik olması için 3gb almanı öneririm 200 tl fazladan zarar gelmez :D 32gb birde. :good:
Ben oyun oynamam. Telefon 4 yıllık oldu artık. Değiştirmiş iken güzel bir şey alayım diyorum

The SLayeR

The SLayeR

Üye
  • Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Dede sen cek G3 32 ligi cekil.kenara kafan rahat :) ins
Buldum bir tane. 1.100 liraya. 18 ay garanti var çok temiz. 1 akıllı kılıf 1 deri kılıf 1 silikon kılıf vs. vs.
Ama G3 görünce 800 veresim geliyor :D

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Buldum bir tane. 1.100 liraya. 18 ay garanti var çok temiz. 1 akıllı kılıf 1 deri kılıf 1 silikon kılıf vs. vs.
Ama G3 görünce 800 veresim geliyor :D
Iyimis dede bnce kacirma derim dost tavsiyesi bu g2 de fazlasyla seni ileri gotrur

sasua42

sasua42

Üye
Yahu 1 gb ram farkı oyunlarda doğrudan etkilemez ki sen interneti açıp müzik açıp arka planda uygulama açıp oyun oynarsan çok az etkiler yani performans sorunu yasamaz ama ileriye dönük olmasi icin 32 gb lik iyi

bulentercan

Üye
Kasa kalitesi konusunda HTC M8 tek fakat ben yinede genel olarak inceledikten sonra Z2 tercih ettim. G3'ü de baya inceledim metal görünümlü kasa koyuyorsun metal değil suya ve toza dayanıklı değil ee M8 yada Z2 yerine onu almak için sebep bulamıyor insan.
m8 2500 zr 2200 g3 1800 sebep bence bu

• Beğen
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala teknoloji ole bir yere gdiyor ki hep en son cikani isticez ve hep sonu gelmicek :)

• Beğen