Öneri mümkünse windows 8.1i güncellemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
mümkünse windows 8.1i güncellemeyin
son güncelleme ile başlangıç ekranında görev çubuğu görünür oluyor gizlenmiyor ve metro uygulamalarını açtığında üstte çarpı çıkıyor oradan kapanıyor yani çok çirkin bir görüntü oluşuyor tam bir hayal kırıklığı.

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
evet bencede Güncellemeyin. Arkadaşlar Tam Bir Hayal kırıklığı.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Guncelleme numarasini biliyisaniz soyler misiniz ben guncelledimde memnun degilim arada baslata tiklanmuyo kapama ok isaretleri cikmiyi

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Guncelleme numarasini biliyisaniz soyler misiniz ben guncelledimde memnun degilim arada baslata tiklanmuyo kapama ok isaretleri cikmiyi
Biliyordum da kaldırdım. ama sen dün, ve ondan önceki, Güncellemeleri Yükleme. :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Peki, aslinda su bi sure sonra baslat tusuna basamama olmasa ve kapama simgeleri gelmemeye baslamasa cok iyi sistem belki guncellemelerle duzeltirler bekliyim biraz ben sagol yinede ;)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Saçmalamayın. Update 1 gayet iyi. Update 2'yi bekliyoruz. =P

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Invoke

Invoke

Üye
Orijinal windows mu kullanıyorsunuz? Torrentten mi indirdiniz?

Invoke

Invoke

Üye
Sakın sorun bundan dolayı olmasın?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ben güncellediğimde başlangıçta görev çubuğu yoktu, uygulamaları kapatmak için her zamanki gibi Alt+F4 kısayolunu kullanıyorum sağ üstteki çarpı işaretini kullanma zorunluluğu yok?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben güncellediğimde başlangıçta görev çubuğu yoktu, uygulamaları kapatmak için her zamanki gibi Alt+F4 kısayolunu kullanıyorum sağ üstteki çarpı işaretini kullanma zorunluluğu yok?
Evet ama ben bazen başlangıç tuşunu göremiyorum gelmiyor ve gelse de tıklayınca başlangıca gitmiyor

MaxipmaN

Üye
uptade 1 sorunsuz laptop ise çamur attığınız samsung

ByKatre

ByKatre

Üye
valla bende çok iyi :D

0MG90

0MG90

Üye
Benim için fark etmiyor en üstten tutup aşağı doğru çekiyorum kapanıyor, daha güzel :D

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Üst Alt