Biliyordum da kaldırdım. ama sen dün, ve ondan önceki, Güncellemeleri Yükleme.Guncelleme numarasini biliyisaniz soyler misiniz ben guncelledimde memnun degilim arada baslata tiklanmuyo kapama ok isaretleri cikmiyi
Ben dediğim sorunu yaşıyorum başkaları da yaşıyor biliyorum var yani saçmalamıyoruzSaçmalamayın. Update 1 gayet iyi. Update 2'yi bekliyoruz. =P
Torrentten indirdim ***** li kullanıyorumOrijinal windows mu kullanıyorsunuz? Torrentten mi indirdiniz?
Şimdiye kadar hiç sorunu görmedim ki ayrıca orijinal kullananlarda da bu sorun varSakın sorun bundan dolayı olmasın?
Evet ama ben bazen başlangıç tuşunu göremiyorum gelmiyor ve gelse de tıklayınca başlangıca gitmiyorBen güncellediğimde başlangıçta görev çubuğu yoktu, uygulamaları kapatmak için her zamanki gibi Alt+F4 kısayolunu kullanıyorum sağ üstteki çarpı işaretini kullanma zorunluluğu yok?
Belki ileriki güncellemeler ile gitmiştir bu ara çok bilgisayarı açmıyorum dauptade 1 sorunsuz laptop ise çamur attığınız samsung
ben metroyu falan bilmiyomda driverler falan sorun yokBelki ileriki güncellemeler ile gitmiştir bu ara çok bilgisayarı açmıyorum da
Onlarda zaten sorun yok bir tek söylediğim sorun var bendeben metroyu falan bilmiyomda driverler falan sorun yok
Torrentten öyle sorunlar oluyor muSakın sorun bundan dolayı olmasın?