Selamun Aleykum. :perde:
0MG90 Üye yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküüm :-) Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam İyi geceler Almanya aldı kupayı
yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküüm :-) Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam İyi geceler Almanya aldı kupayı
yakupb03 Üye 0MG90' Alıntı: Aleykümselam İyi geceler Almanya aldı kupayı Genişletmek için tıkla ... Eyw kardeşim aynen almanya aldı sevindim :-) hatunlari çok iyi bunların yaa :-)
0MG90' Alıntı: Aleykümselam İyi geceler Almanya aldı kupayı Genişletmek için tıkla ... Eyw kardeşim aynen almanya aldı sevindim :-) hatunlari çok iyi bunların yaa :-)
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Bencede. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyiyim Sen nasilsin ? Malum pek gelemiyorum artik buralara
mürteza16' Alıntı: Bencede. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyiyim Sen nasilsin ? Malum pek gelemiyorum artik buralara
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Eyiyim Sen nasilsin ? Malum pek gelemiyorum artik buralara Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun. The Shadow' Alıntı: Eyiyim Sen nasilsin ? Malum pek gelemiyorum artik buralara Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun.
The Shadow' Alıntı: Eyiyim Sen nasilsin ? Malum pek gelemiyorum artik buralara Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun. The Shadow' Alıntı: Eyiyim Sen nasilsin ? Malum pek gelemiyorum artik buralara Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun.
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun. İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun. Genişletmek için tıkla ... Sen istersin de gelmez miyiz
mürteza16' Alıntı: İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun. İyiyim. Gel la şuralara. Özledik seni. Kaç gündür yoksun. Genişletmek için tıkla ... Sen istersin de gelmez miyiz