Galaxy S3 i9300 Dirty Unicorns 4.4.4 [v7.8]

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ram kullanımına bakınca zaten uçacagı belli telefonun işlerim bitsin 2-3 tane rom indirdim buda var içinde denerim hepsini :)Yüklemek nasip olmadı gitti bi :D İnşallah bu akşam yüklicem
Yükle bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş simdeki kişileri görmüyor.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Daha yeni yükledim hız ve kişiselleştirme konusunda üstüne yok bi launcher kötü onuda değiştirdik mi tadından yenmez tekrardan paylaşım için teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha yeni yükledim hız ve kişiselleştirme konusunda üstüne yok bi launcher kötü onuda değiştirdik mi tadından yenmez tekrardan paylaşım için teşekkürler :D
Rica ederim kardeşim keyifli kullanımlar.Konu güncellenmiş,yeni linkler eklenmiştir.En son sürüm linki eklenmiş,konu güncellenmiştir.

ofurkan

Üye
10 dakikadır açmaya çalışıyor normal mi bu acaba

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10 dakikadır açmaya çalışıyor normal mi bu acaba
İlk sefer de açılması biraz uzun sürüyor ama 10 dakika biraz uzun.Cwm'ye alıp temizlikleri yapıp tekrar kurun.Kurulum tamamlanınca.Gapps'ı 2.kez kuracaksınız.Böylece açılıştaki hataları almayacaksınız.

ofurkan

Üye
[QUOTEsayısı r, post: 7153152, member: 2303022"]İlk sefer de açılması biraz uzun sürüyor ama 10 dakika biraz uzun.Cwm'ye alıp temizlikleri yapıp tekrar kurun.Kurulum tamamlanınca.Gapps'ı 2.kez kuracaksınız.Böylece açılıştaki hataları almayacaksınız.[/QUOTE]
Linkte dosya sayısı fazlaydı tam anlayamadım neyi indireceğimi ilk linkteki dosyalari indirdim sadece ondan olabilir mi ? Detaylı anlatabilir misiniz ?Birde linkte internet hızım 20 mb olmasına rağmen ara sıra 0 bayt a dusuyordu hatalı indirilmiş olabilir cevabınız göre tekrar deneyeceğim.

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuya görsel ekledim bakarak indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ofurkan

ofurkan

Üye
Konuya görsel ekledim bakarak indirebilirsiniz.
Teşekkürler Rom güzel kişiselleştirmek için birçok seçenek var.Normalde program gerektiren bazı özellikler romda mevcut.Sadece görsellik olarak pek beğenmedim.Birde ayarları çok kurcalayınca sistem duruyor.Ram için iyi olsada geliştirilmesi gereken bir rom.

Son düzenleme:
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler Rom güzel kişiselleştirmek için birçok seçenek var.Normalde program gerektiren bazı özellikler romda mevcut.Sadece görsellik olarak pek beğenmedim.Birde ayarları çok kurcalayınca sistem duruyor.Ram için iyi olsada geliştirilmesi gereken bir rom.
Ben kullandığım süre içerisin de sıkıntı yaşamadım diyebilirim.Sadece açılışta google hizmetleri durduruldu gibi hatalar veriyordu.Gapps'ı 2.kez yükleyince o sorunu da aştım.Paranoid olması kişiselleştirme açısından daha fazla seçenek sunmuş.Ben normalde stock rom kullanırım ama stock dışında en çok beğenerek kullandığım rom :)

yakamoz1319

Üye
Konuya görsel eklense karar verebilme açısından güzel olurdu. Görsel var mı elinizde.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuya görsel eklense karar verebilme açısından güzel olurdu. Görsel var mı elinizde.
Şuan stock kullandığım için yok malesef.Ama klasik kitkat arayüzü ile geliyor.Sonrası sizin yaratıcılığınıza kalmış.

• Beğen
Tepkiler: yakamoz1319
onurx5

onurx5

Üye
hocam süpermiş elinize sağlık bunun GT-S5830i ye uyumlu olanı yokmu?? şimdden teşekkürler selametle

Son düzenleme:
onurx5

onurx5

Üye
can sağlı hocam teşekkürler yinede sağolun paylaşım için

• Beğen

photos_dreams

Üye
şuan yükledim romu ilk izlenimim güzel

• Beğen

kLaks

Üye
Roma yüklemeye korkuyorum daha önce böyle birşey yapmadım ilk olacak yani bir hata olsa yardımcı olabilirsiniz birde sonradan orjinal Roma dönebilirmiyim?

Üst Alt