Öneri Discovery Pişmanlığım..

Sponsorlu Bağlantılar

BhaYzc

BhaYzc

Üye
hocam bende aldım sorunsuz şükürler olsun...

AHMED...

AHMED...

Üye
youtubede video gördüm daha yeni ips yalanı diye

ishak388

ishak388

Üye
aldıktan yaklaşık 2 hafta sonra sattım mtk(çin) sistemi kullanan berbat bir telefondur aldığımda satmadan önce ölü piksel çıkmıştı çöp telefon

AHMED...

AHMED...

Üye
üstad telefon tavsiyesi bölümüne konu açtım göz atabilirmisin müsaidsen

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Arkadaşlar valla bu kadar arzalı bi teknik servis ve her partide farklı bi sorunun patlak verdiği GM alınmaz ve aldırtılmaz kimse tavsiye etmesin kimse almasın biyerleri kalktı çok satış yapınca bi almayın nasıl köpek gibi kullanıcıyı düşünürler görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: kavr

by-pegasus

Üye
Arkadaşlar valla bu kadar arzalı bi teknik servis ve her partide farklı bi sorunun patlak verdiği GM alınmaz ve aldırtılmaz kimse tavsiye etmesin kimse almasın biyerleri kalktı çok satış yapınca bi almayın nasıl köpek gibi kullanıcıyı düşünürler görürsünüz

Sence ben neden s4 mini aldim saniyorsun :D

flunight

Üye
abartisiz 30 kere elimden dustu banamisin demiyor.:)

RealSchule

RealSchule

Üye
benim telefonumda da hiç bir sorun yok ama bu sorun olduğunu değiştirmez. bu saatten sonra Discovery alınmaz zaten

NedenLan

Üye
1 yıldır kullanıyorum 4gb sürümü şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı kardeşim ve 2 yakın arkadaşımda kullanıyor elimin altında heran ulaşabileceğim 4 gmd var(2si 16gb) hiçbiirinde hiçbir sorun yok çok şükür. ki olsa bile 600 liralık telefon aldık beyler benle anda s3 alan adamların durumları bizden çok da farklı değil en azından 600 liralık fark yok.daha iyi hizmeti herkes ister sapına kadar haklısınız ama böyle olacağı az çok belliydi.

fk555897

fk555897

Üye
S4 Mini güzel telefon. Bütçeni söylersen belki daha iyi telefonlar önerebiliriz. Discovery'den vazgeçmen çok isabetli bir karar olmuş.

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Arkadaşlar bu telefon gitgide sorun olmaya başladı gün geçtikçe sorunları artıyor,
8 tane ölü pixel
1 tane beyaz leke (sanki kurşun girmiş gibi, yani 2 metre öteden bile belli oluyor o derece)
5-6 kadar sıkışmış pixel
Kapak gıcırtıları
Güncellemenin geldiği geleceğide yok
Son partilerden olması sebebiyle animasyonlar bide stock recovery görüntüsü yok
Telpadan hayır yok
Muzoyu Allah bildiği gibi yapsın zaten
OctaRomu bile boot edemedik her parti farklı parça
Aynı zamanda ips ekranda yok
Gerçekten dert yanmış gibi oluyorumda almak isteyenler bi daha düşünsün hatta düşünmesin bile ben şimdi teli satmayı düşünüyorum alacak adama acıyorum yani
-S4 mini ye gecsem değer mi sizce? Arkadaşlar..
s4 miniye gözün kapalı geç hayirli olsun

Son düzenleme:

by-pegasus

Üye
s4 miniye gözün kapalı geç hayirli olsun

ben gectim allahim oyle guzel bi telefonmu var nedir ha bakin para koyun demiyorum eger 900 liraniz varsa gmd yi bosverin guzel telefon ama bosverin hemnen s4 mini alin katiliyorum

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S4 Mini kat kat daha iyi saten 950-1000 tl bütçen varsa s4 mini hep 1. sırada olmalıdır

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
950-1000 tl s4 miniye vereceginize üstüne 200 tl daha koyup 32 gb g2 alin daha iyi

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Ben sadece fikrimi soyledim tabiki bütçe önemli eğer butcesi 1000 lira civari ise s4 mini alabilir ama üstüne para koyma sansi varsa g2 alsin daha iyi bence
Senin dediğinde doğru öyle bi şansı olursa g2 daha iyi ama benim en fazla 1000 tl bütçem vardı s4 mini aldım gayet memnunum

Takipçi Satın Al

Üst Alt