Garanti !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şöyle bişey var bizim lisede kütüphanedeki bilgisayarımız bozulmuştu açılmıyordu bilgisayar hocası bi alet getirip bilgisayardaki önemli dosyaları vs kurtarmıştı senin pc için de olabilir belki iyice bi sor soruştur :)
Evet ben de diğerlerinden az çok bişeyler kurtarmıştım. Harddisk kutusu kullanmıştım ama sonra tam gidiyor
hdd bozulmamıştır onda hdd bozulsaydı kurtaramazdı ;)
Evet ağır hasarlı. Bişeyleri kurtardım işte ama daha 70 katı falan içinde duruyor. O değil bide içnde ferreler kaldı :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Evet ben de diğerlerinden az çok bişeyler kurtarmıştım. Harddisk kutusu kullanmıştım ama sonra tam gidiyor
Evet ağır hasarlı. Bişeyleri kurtardım işte ama daha 70 katı falan içinde duruyor. O değil bide içnde ferreler kaldı :D
tekrardan geçmiş olsun kardeşim :) bundan sonra daha çok dikkat edelim :) :tebessüm:

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
O değil de nasıl oluyor da Hatay ile İstabulun sahur vakti aynı oluyor çözemedim !!

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan geçmiş olsun kardeşim :) bundan sonra daha çok dikkat edelim :) :tebessüm:
Eyvallah :) . Bundan sonra edecem de ama öncelikle para ödemeden içindekileri kurtarabilmem gerek. Tek umudum dosyaların sorumluluğunun garanti üzerinde olması ya da adamla anlaşıp bozuk hdd yi ücretsiz göndermelerini sağlayabilmek.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eyvallah :) . Bundan sonra edecem de ama öncelikle para ödemeden içindekileri kurtarabilmem gerek. Tek umudum dosyaların sorumluluğunun garanti üzerinde olması ya da adamla anlaşıp bozuk hdd yi ücretsiz göndermelerini sağlayabilmek.
Hadi bakalım Allah kolaylık versin kardeşim :) :tebessüm:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
50 TL ye HDD kasaları var, onlardan satın alabilirsin istersen ;) Denersin işe yararsa kullanırsın, denettirirsin aldığın yere;) O zaman bilgileri de kurtarabilirsin.

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
50 TL ye HDD kasaları var, onlardan satın alabilirsin istersen ;) Denersin işe yararsa kullanırsın, denettirirsin aldığın yere;) O zaman bilgileri de kurtarabilirsin.
Öyle yapaçam zaten. Bundan önçe bozulan harddiskte ki verileri kurtarmak için almıştım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hdd sorunları büyük ihtimalle kurtarılmıyor mekanik parça ve 5400 ve 7400 rpm ile dönen bir disk iğne ucu kadar yakın çalışıyor ve herhangi bir sıkıntı da telafisi zor oluyor geçmiş olsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt