Haber BBM Mağaza'da! (Güncelleme: 31/07/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BBM Beta yakında indirilmeye sunulacak. Fakat Beta programına kaydolmanız gerekiyor. Bunun için gerekli bağlantı:

Ekleme: Maalesef Türkiye desteklenmiyor. Proxy değiştirerek kaydolacaktım fakat vazgeçtim.

Kaynak:

Son düzenleme:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
BBM Beta yakında indirilmeye sunulacak. Fakat Beta programına kaydolmanız gerekiyor. Bunun için gerekli bağlantı:

Ekleme: Maalesef Türkiye desteklenmiyor. Proxy değiştirerek kaydolacaktım fakat vazgeçtim.

Kaynak:

Betaya kayıt oldum . Programlardan BBM beta for Windows Phone seçtim . Windows Mağaza için kullandığım e mail adresimi sordu onu da girdim başarılı dedi ama indiremiyorum :)

Edit : Aktif olunca indirilmeye açılacakmış tamamdır :)

Son düzenleme:
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Türkiye desteklenmiyor :( Neyse herkese açılınca indiririz.

versino2

versino2

Üye
Görende şirkete eleman alıyorlar sanır altı ustu modası geçmiş saçma Bi mesajlaşma uygulamasına alıyorlar.Yok şunu seç şuna gir şunu onayla haber bekle ....

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Betaya kayıt oldum . Programlardan BBM beta for Windows Phone seçtim . Windows Mağaza için kullandığım e mail adresimi sordu onu da girdim başarılı dedi ama indiremiyorum :)

Edit : Aktif olunca indirilmeye açılacakmış tamamdır :)
Ne kapalı gruba üye ettiler nede beta testerlik için yaptığımız başvuruya yanıt verdiler.
Sanırım Türk kullanıcıları beta tester programına dahil etmiyorlar!!!

dakamon

dakamon

Üye
Ne kapalı gruba üye ettiler nede beta testerlik için yaptığımız başvuruya yanıt verdiler.
Sanırım Türk kullanıcıları beta tester programına dahil etmiyorlar!!!

Sanırım konuşup anlaşabileceği dilde konuşan ülkelerin insanlarınınuye yapıyorlar bizi dahil etseler kim bir sorunu ingilizce duzgun bir şekilde geri bildirim olarak gonderebilir ki

Tost Makinası ile gönderildi.

dücane

dücane

Üye
Ben Almanya da yasiyorum, bende dün aksam almanca kayit oldum, fakat bana da yanit gelmedi

beats

beats

Üye
Sanırım yeterli tester sayısına ulaşıldı , kayıt olsak da yedek listeye alıyor.

beats

beats

Üye

Uygulama görüntüleri.BBM ürün pazarlamadan Jeff Gadway BBM betanın yarın indirilebilir olacağını yazmış. Betacılara duyurulur.

Bazıları bekleme listesinde olanların da betayı indirebileceğini düşünüyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Sensation, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
dücane

dücane

Üye
Beta an itibari ile indirilmeye sunuldu, hemen indirdim...

kamuraN021

kamuraN021

Üye
indirilemiyor izniniz yok diyor
sen indirdin mi

beats

beats

Üye
Beta bekleme listesine kayıt olmuştum, bana da mail geldi indirdim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
dücane

dücane

Üye
Evet bende Beta üyeligi icin kayit olmustum, email ile bildirim geldi indirilmeye sunuldu diye, bende indirdim

beats

beats

Üye
Evet bende Beta üyeligi icin kayit olmustum, email ile bildirim geldi indirilmeye sunuldu diye, bende indirdim
Hocam sende de profil çubuğu ekran alıntılarındaki gibi mi ? Üzerine dokununca da atıyor. Almanya-Berlin yaparak yükledim uygulamayı kullanımda sorun çıkmaz inşallah.

Şimdi tekrar girdim düzeldi, garip bir şekilde uygulamaya girip çıktıkça düzeliyor. :)

Son düzenleme:
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Adamlar yapmış gerçekten. İstikrarlı bir şekilde uygulamadan atıyor .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dücane

dücane

Üye
Hocam sende de profil çubuğu ekran alıntılarındaki gibi mi ? Üzerine dokununca da atıyor. Almanya-Berlin yaparak yükledim uygulamayı kullanımda sorun çıkmaz inşallah.

Şimdi tekrar girdim düzeldi, garip bir şekilde uygulamaya girip çıktıkça düzeliyor. :)

Evet bende de öyle :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar beta kullanıcılığından nasıl çıkabilirim zırt pırt e mail geliyor sinirimi bozmaya başladı .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haftaya herkes uygulamayı indirilebilecek.
blogs.blackberry.com/2014/07/bbm-windows-phone-strategy/

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Alsınlar başlarına çalsınlar BBM lerini,bize beklediğimiz güncellemeyi versinler

Üst Alt