Haber BBM Mağaza'da! (Güncelleme: 31/07/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Türkiye'de elbet kullanan vardır ama benim çevremde yoksa benim de yüklememe gerek görmüyorum, ben Whatsapp'ı adı sanı yüzünden değil çevremdeki HERKESde o yüklü diye yükledim, çevrem bana tavsiye etsin BBM yükle burdan şnu şunu paylaşalım desin yükliim, çevremde yok o yüzden bende de yok. Türkiye'de kullananlar kullanmaya devam etsin ben sadece oranı merak ettim :)herkes kullanıcı sayısını açıklıyorken WhatsApp aktif kullanıcı sayısını açıklıyor :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Türkiye'de elbet kullanan vardır ama benim çevremde yoksa benim de yüklememe gerek görmüyorum, ben Whatsapp'ı adı sanı yüzünden değil çevremdeki HERKESde o yüklü diye yükledim, çevrem bana tavsiye etsin BBM yükle burdan şnu şunu paylaşalım desin yükliim, çevremde yok o yüzden bende de yok. Türkiye'de kullananlar kullanmaya devam etsin ben sadece oranı merak ettim :)
Bende sadece oranı yazdım :) benimde çevrem de çılgın gibi BBM kullanmıyorlar fakat bu uygulamanın bir yerlerde 90 milyon civarı kullanıcısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aslına bakarsan whatsapp dan daha güvenilir ve kaliteli ama ülkemizde whatsapp patladı bir kere ve insanlarımız alışkanlıklarını kolay değiştirmiyor bu yüzden bizde whatsapp dışında bir mesajlaşma uygulaması patlamaz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bende sadece oranı yazdım :) benimde çevrem de çılgın gibi BBM kullanmıyorlar fakat bu uygulamanın bir yerlerde 90 milyon civarı kullanıcısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aslına bakarsan whatsapp dan daha güvenilir ve kaliteli ama ülkemizde whatsapp patladı bir kere ve insanlarımız alışkanlıklarını kolay değiştirmiyor bu yüzden bizde whatsapp dışında bir mesajlaşma uygulaması patlamaz.
aynen katılıyorum hocam

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

Üst Alt