iPhone 5s Kılıf Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

canerdogdu

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5s Kılıf Önerileri
Merhaba;
iPhone 5 telefonuma kılıf almayı düşünüyorum ancak kendi fotoğrafımı kılıfta istiyorum. Bir site buldum bu siteden daha önce kılıf alan ya da başka önerileri olan varsa görüşlerini almak isterim.

abandonware

abandonware

Üye
eğer kendin tasarlayacaksan bu site güzel gibi. ama kılıf ve jelatin kounsunda çinli sitelerden alışveriş yap derim.

*deal extreme: hepsi burada gibi bir site
*aliexpress: gitti gidiyor gibi bir site
bu siteler böyle ıbıdık-zıbıdık şeyleri gerçektende çok ucuza satıyorlar, üstelik çinden türkiyeye kargo bedava (aliexpresste bazı ürünlerde bedava olmayabiliyor). Kargo süresinin 15-45 gün arasında olması dışında bir problem yok gibi. evine posta şeklinde geliyor ürün. o sitelere bak derim, dx.com aliexpress'e göre biraz daha pahalı olsada daha güvenilir bir sitedir. biraz araştır istersen..

• Beğen
Tepkiler: canerdogdu, Türe ve B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Ebay dan alırsan daha hızlı gelir ve yanında ekran koruyucu ve dokunmatik kalem gibi şeyleri hediye veriyorlar

• Beğen
Tepkiler: canerdogdu

canerdogdu

Üye
    Konu Sahibi
Ebay dan alırsan daha hızlı gelir ve yanında ekran koruyucu ve dokunmatik kalem gibi şeyleri hediye veriyorlar

eğer kendin tasarlayacaksan bu site güzel gibi. ama kılıf ve jelatin kounsunda çinli sitelerden alışveriş yap derim.

*deal extreme: hepsi burada gibi bir site
*aliexpress: gitti gidiyor gibi bir site
bu siteler böyle ıbıdık-zıbıdık şeyleri gerçektende çok ucuza satıyorlar, üstelik çinden türkiyeye kargo bedava (aliexpresste bazı ürünlerde bedava olmayabiliyor). Kargo süresinin 15-45 gün arasında olması dışında bir problem yok gibi. evine posta şeklinde geliyor ürün. o sitelere bak derim, dx.com aliexpress'e göre biraz daha pahalı olsada daha güvenilir bir sitedir. biraz araştır istersen..

Teşekkür ederim kendim tasarlayacağım. Bu siteden alacağım sanırım bu alanda başka öneri olmadığına göre :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt