sen youtubeye galibayı yükleyen metin misinyine 2 tane milletin ortasında sigara içen 17-18 yaşlarında sevgilileri gördüm sinir küpüne döndüm yine![]()
Müslüman olan herkes oruç tutacak bunun bahanesi yok. Hastadır ilaç kullanıyordur o başka. Bunlar dışında tutmuyor ise Allah hidayet nasip etsin. Kişinin Allah'tan korkusu yok insana saygı duymamış çok değil.Kızma gibi bir lüksümüz çok yok. Ben de saygısızlıklara kızıyorum elbet. Ama tutup tutmamak onunla Allah arasında bizim karışmamız saçma bişey. Ama şu var bugün ehliyet işleri için 3 arkadaş buluştuk 1'miz tutmamış oruç. Bütün gün beraberdik arkadaş sadece 1 kere su içti o da kenara gidip de içti. Böylesi varken ulu orta yiyip içenler tabiki sinirleri uyarıyor.

Ben kimseye demem abi sonra yanlış anlar falan Allah ile onun arasında.Müslüman olan herkes oruç tutacak bunun bahanesi yok. Hastadır ilaç kullanıyordur o başka. Bunlar dışında tutmuyor ise Allah hidayet nasip etsin. Kişinin Allah'tan korkusu yok insana saygı duymamış çok değil.
Arkadaşın güzel bir hareket yapmış ama orucunu tutmasını söyle. Cehennem ateşi bildiğimiz ateşe benzemez.
İatanbul'a ne zaman gelcen?![]()

Tamam oruç tutmayanlar ramazan ayında ortalıkta yiyip içmesinler biz de onlara saygılı olalım. Bu arada bu kobular pek kafaya takılacak konular değil. Ben yemek yiyen birini gördüğümde pekte etkilenmiyorum. Sonuçta herkes kararında özgür. Onlardan hesap sorulurken biz cennetin en tatlı meyvelerinden yiyor olacağız.Sen nasil oruç tutup onlardan saygi bekliyorsan,seninde tutmayanlara saygın olması lazım. Tek taraflı anlayış olmaz.
Tamam oruç tutmayanlar ramazan ayında ortalıkta yiyip içmesinler biz de onlara saygılı olalım. Bu arada bu kobular pek kafaya takılacak konular değil. Ben yemek yiyen birini gördüğümde pekte etkilenmiyorum. Sonuçta herkes kararında özgür. Onlardan hesap sorulurken biz cennetin en tatlı meyvelerinden yiyor olacağız.
Evet. Sende okumak zorundasın.Abi her sene bu geyiği yapmak zorunda mısınız![]()