Tam oruç tutmayanlara artık kızmamaya başlamıştım ki...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Tam oruç tutmayanlara artık kızmamaya başlamıştım ki...
yine 2 tane milletin ortasında sigara içen 17-18 yaşlarında sevgilileri gördüm sinir küpüne döndüm yine :@

• Beğen
Tepkiler: -Emre, Dede ve Kingmortall

zombaka

zombaka

Üye
Tamam oruc tutmuyorum ama sokak ortasindada sigara icip opusmem (sigara kullanmiyorum sevgilim yok yani bunlari normal günlerdede yapmam)

• Beğen
Tepkiler: .caner., -Emre, ogzhnoTr ve 2 diğerleri
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Tamm saygisizlikta kimseyede karisamayiz tabi

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve avast

osicik

Üye
adam istediği yerde sigara içer kızıyorsan sorun sende demektir !!!!!

zombaka

zombaka

Üye
Ama ramazanda oruc tutanlara saygili olmak lazim

ishak388

ishak388

Üye
oruçlunun yanında sigara içmem yemekte rahatsız olursa yemem
yine 2 tane milletin ortasında sigara içen 17-18 yaşlarında sevgilileri gördüm sinir küpüne döndüm yine :@
sen youtubeye galibayı yükleyen metin misin

maxirabit

maxirabit

Üye
Sen nasil oruç tutup onlardan saygi bekliyorsan,seninde tutmayanlara saygın olması lazım. Tek taraflı anlayış olmaz.

• Beğen
Tepkiler: .caner., 0MG90 ve The SLayeR
xmustx

xmustx

Üye
Biraz düşünce herkese lazım..

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Valla bodrun'da bırak sigarayı alkollu içecekler tavan yapmış almış başını gitmiş :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Her sene her sene yetheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr

Türe

Türe

Üye
Kızma gibi bir lüksümüz çok yok. Ben de saygısızlıklara kızıyorum elbet. Ama tutup tutmamak onunla Allah arasında bizim karışmamız saçma bişey. Ama şu var bugün ehliyet işleri için 3 arkadaş buluştuk 1'miz tutmamış oruç. Bütün gün beraberdik arkadaş sadece 1 kere su içti o da kenara gidip de içti. Böylesi varken ulu orta yiyip içenler tabiki sinirleri uyarıyor.

• Beğen
Tepkiler: muayyercom, Kingmortall ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Kızma gibi bir lüksümüz çok yok. Ben de saygısızlıklara kızıyorum elbet. Ama tutup tutmamak onunla Allah arasında bizim karışmamız saçma bişey. Ama şu var bugün ehliyet işleri için 3 arkadaş buluştuk 1'miz tutmamış oruç. Bütün gün beraberdik arkadaş sadece 1 kere su içti o da kenara gidip de içti. Böylesi varken ulu orta yiyip içenler tabiki sinirleri uyarıyor.
Müslüman olan herkes oruç tutacak bunun bahanesi yok. Hastadır ilaç kullanıyordur o başka. Bunlar dışında tutmuyor ise Allah hidayet nasip etsin. Kişinin Allah'tan korkusu yok insana saygı duymamış çok değil.

Arkadaşın güzel bir hareket yapmış ama orucunu tutmasını söyle. Cehennem ateşi bildiğimiz ateşe benzemez.

İatanbul'a ne zaman gelcen? :D

• Beğen
Tepkiler: muayyercom
Türe

Türe

Üye
Müslüman olan herkes oruç tutacak bunun bahanesi yok. Hastadır ilaç kullanıyordur o başka. Bunlar dışında tutmuyor ise Allah hidayet nasip etsin. Kişinin Allah'tan korkusu yok insana saygı duymamış çok değil.

Arkadaşın güzel bir hareket yapmış ama orucunu tutmasını söyle. Cehennem ateşi bildiğimiz ateşe benzemez.

İatanbul'a ne zaman gelcen? :D
Ben kimseye demem abi sonra yanlış anlar falan Allah ile onun arasında.

Nasipse 1-5 Eylül :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eskiden oruç tutanlar saygı bekliyordu şimdi tutmayanlar ilginç gerçekten

• Beğen
Tepkiler: muratcan1999, OttomaN TigeR, Silinen Üye 988579 ve 3 diğerleri
muayyercom

muayyercom

Üye
Osmanlı zamanında yahudiler ve Hristiyanlar çocuklarına bile dışarıda yedirmez içirmezdi, bu kafirler hangi milletten.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve esmeran3
fk555897

fk555897

Üye
Sen nasil oruç tutup onlardan saygi bekliyorsan,seninde tutmayanlara saygın olması lazım. Tek taraflı anlayış olmaz.
Tamam oruç tutmayanlar ramazan ayında ortalıkta yiyip içmesinler biz de onlara saygılı olalım. Bu arada bu kobular pek kafaya takılacak konular değil. Ben yemek yiyen birini gördüğümde pekte etkilenmiyorum. Sonuçta herkes kararında özgür. Onlardan hesap sorulurken biz cennetin en tatlı meyvelerinden yiyor olacağız.

• Beğen
Tepkiler: avast
maxirabit

maxirabit

Üye
Tamam oruç tutmayanlar ramazan ayında ortalıkta yiyip içmesinler biz de onlara saygılı olalım. Bu arada bu kobular pek kafaya takılacak konular değil. Ben yemek yiyen birini gördüğümde pekte etkilenmiyorum. Sonuçta herkes kararında özgür. Onlardan hesap sorulurken biz cennetin en tatlı meyvelerinden yiyor olacağız.

Ölünce herkes toprak oluyor,ölü bir insanın nasıl başkalarına faydası olur ki? Siz ilk önce bu hayatta yaşadığınız süre içinde yararlı işler yapın,zaten ölünce bedeninizin kimseye bir faydası olmayacak. Yaşadığınız zamanı bıraktınız da ölmekten sonrasını düşünüyorsunuz,önce siz şu an yaşadığınız zamanı düşünmeniz lazım sonrası zaten toprak oluyorsun o bölümde zaten kimseye faydanız olmayacağından sonrayı düşünmekte gereksiz. Herkes toprak oluo da siz fosfatli gübre mi olucaksınız sanki o zaman

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
doctorrr

doctorrr

Üye
Abi her sene bu geyiği yapmak zorunda mısınız :(

• Beğen
Tepkiler: .caner.
esmeran3

esmeran3

Üye
Kim ne derse desin.

Oruç tutan insanlara saygılı olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt