Segoe UI, Titilium web veya Aquarius gibi yazı tipleri kullanabilirsin mesela, ikonları köşeli yapıp arka plana somut bir resim koyabilirsin (örneğin windows 8 metro arayüzündeki arkaplan resimleri gibi).
programlama konusundada yardımcı olabilirim birazayrıca elimde tamda sana göre ikonlar varben win8 paylaşacam demedim kigördüğüm gibi eğer windows 8 fu ll ise, burda paylaşamazsın hatırlatayım

ben win8 paylaşacam demedim ki![]()
çok tuhaf bir iletişim kuruyoruz, ne konuştuk hala anlamıyorum, boşver gitsinkonu sahibi sen misin ? resim de paylaşmamışsın, yazımı iyi oku
tamamda konuya tek mesaj yazan benim, bu sebeple "burda paylaşamazsın" ifadesini üzerine alınacak tek kişi de benim?dimiyukarda kendi üstüne alman gibi
![]()

Neden ??gördüğüm gibi eğer windows 8 fu ll ise, burda paylaşamazsın hatırlatayım
hee tama pardon ben konuyu açan sensin sandımdimiyukarda kendi üstüne alman gibi
![]()

olabilir de bu upload çok uzun sürüyo beboot menüsümü yapıyorsun pek anlamadım ama tasarım konusunda (ikonlar hariç) biraz farklı düşünmen lazımSegoe UI, Titilium web veya Aquarius gibi yazı tipleri kullanabilirsin mesela, ikonları köşeli yapıp arka plana somut bir resim koyabilirsin (örneğin windows 8 metro arayüzündeki arkaplan resimleri gibi).
Tasarım konusunda beraber çalışabiliriz dostumprogramlama konusundada yardımcı olabilirim birazayrıca elimde tamda sana göre ikonlar var
tasarım iyi gibi bu multiboottur mesela bir dvd 4.7 gb bi w8 yazsan 3 gb küsür geriye kala 1-1.5 gb boşa gidiyor buradan seçipte başlatıyoruz yazılım korsan olduğu için, eğer crac*k yerine iso paylaşırsan farklı tabiNeden ??
Neden ??
yazılım korsan olduğu için, eğer crac*k yerine iso paylaşırsan farklı tabi
o zaman nasıl yapıldığını falan anlatırım daha iyi olur ham olarak paylaşırımbilgisayar kategorisi yöneticilerine sorabilirsin

atayım bekle..bunlar işine yarayabilir,ikonları bi atasan bu ikonlar çk hoşuma gitti ama ??
tabi o olabilirtamam ya etkinleştirmeyi kaldırayım ham olsun trial sürüm gibi isteyen etkinleştirsin![]()
bunları gördümde benim kiler aha iyi gibi iko nasıl tasarlıyacan yawatayım bekle..bunlar işine yarayabilir,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olmazsa istediğin türde bir ikonu sana bende tasarlayabilirim
sen bana ne ikonu tasarlayaacğımı söyle ben sana tasarlayayımbunları gördümde benim kiler aha iyi gibi iko nasıl tasarlıyacan yaw![]()