Uygulama Screencast Video Recorder Çekim Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ensgsyvz

Üye
    Konu Sahibi
Screencast Video Recorder Çekim Sorunu
Merhaba arkadaşlar bugün size bir soru bir sorun yöneltmem gerek. Bu sorun uzun süredir beni delirtiyor :@
Sorun basit ama çözümü ... onuda siz söyleyin. Sorunum ne zaman Screencast ile ekran videosu almayı denesem çekiyorum ama sadece düz bir rotayla. Yani bi oyun oynarken video karmakarışık oluyor görüntü anlamsız bir hal alıyor yani video izlenmiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ve çözümü nedir ? Şimdiden teşekkürler :)

zer kalov

zer kalov

Üye
Al bunu sorunsuzca kullan..

Programı indir içinden wifi ile birşey indirecek tamamdır (mutlaka wifi olacak + root ister)

www23.zippyshare.com/v/85937866/file.html

Galaxy young da kullanıyorum

ensgsyvz

Üye
    Konu Sahibi
Al bunu sorunsuzca kullan..

Programı indir içinden wifi ile birşey indirecek tamamdır (mutlaka wifi olacak + root ister)

www23.zippyshare.com/v/85937866/file.html

Galaxy young da kullanıyorum
Denedim ama sonuç aynı üstelik görüntü de siyah lekeyi andıran şeyler çıkıyor (S3 mini)

ensgsyvz

Üye
    Konu Sahibi
Peki yinede Sağol :(

• Beğen
Tepkiler: zer kalov
007wolverine

007wolverine

Üye
goggle play store da ekran kaydedici diye bir program var kırmızı yuvarlak logolu onu indir

mürteza16

mürteza16

Üye
Dostum sorun s3 mini ile alakalı. Telefonun fps gücü az olduğu için video çekmek sorunludur. Her video programında bu sorunu yaşarsın. Hâliyle çözümü yoktur.

007wolverine

007wolverine

Üye
Dostum sorun s3 mini ile alakalı. Telefonun fps gücü az olduğu için video çekmek sorunludur. Her video programında bu sorunu yaşarsın. Hâliyle çözümü yoktur.
aynen FPS düşüktür o zaman.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ya note 2 ne olacak ben scr recorder kullanıyorum 480 in üstünde çekim yapınca görünün kırmızı ları maviye çalıyor :(

007wolverine

007wolverine

Üye
tam sürüm mu free sürüm mu?

mürteza16

mürteza16

Üye
Samsungun telefonlarının çoğu bu sorun ile karşı karşıya. Maalesef bu sorunu çekmeye mecbursunuz. İşte bu yüzden samsungu tavsiye etmiyorum. :)

ensgsyvz

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani tam olarak açıklarmısın fps düşüklüğü ??

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Videoyu herhangi bir düzenleme programı ile efekt ekleyin. ( maviyi kirmiziya cebir mesela ) görüntüde duzelir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
abiler samsung ve lg den çekim yapmak isteyenler Mobizen kullansın ben çekim kalitesinden sonra gaza gelip mobil oyun kanalı açtım hatta kanal da adım da jelly beanci Modern Combat videolarındaki çekimler benim telefonundan yapılmıştır hem kanalı bir bakın hemde mobizenin nasıl çektiğini görün

Üst Alt