Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekBABAM İÇİN UYGUN TELEFON (YARDIM)
Sponsorlu Bağlantılar
55baris55
Üye
Konu Sahibi
BABAM İÇİN UYGUN TELEFON (YARDIM)
BEYLER BABAM İÇİN 200-400 TL ARASI Bİ TELEFON ÖNERİRMİSİNİZ.AKILLI TELEFON OLMASI ŞART DEĞİL.TEK ÖNEMLİ OLACAK NOKTA KAMERASI.KAMERASI İYİ Bİ TELEFON ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
The SLayeR
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur kardeşim bnm pederde var hem tuslu rahat kullanır müzğini dinler kamerası 5 mp gercekten flaşlı güzel fotoda çekiyo görüntülü konuşma bile var fiyatta uygun
55baris55
Üye
Konu Sahibi
güzel telefonmuş önerin için sağolasın. daha uygun bulamaz mıyım ki?
benim için sıkıntı yokta babam telefona bu kadar para vermeye karşı
Ali Kurtaran
Üye
İkinci el alacak olursan 400 Tl ye falan lumia 720 yada 820(biraz zor ama) bulabilirsin.Kameraları güzel hemde akıllı telefon.Güncel ve istediği programı çalıştırabilecek telefonlar
foreverthe
Üye
bundan iyi kamerası olan bulamazsın birde 1020 var
Aytaç-01
Üye
808 PureView ideal. Piyasası da düştü. Kamera zaten 41 mpx.
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
>Pessimistic.
Üye
tam baba telefonu.
fk555897
Üye
Şu telefon iyiye benziyor.
Nirvana92
Üye
bu ashaları magazada gördüm erkanları çok karanlık duruyo du ayarlardan kısık sandım . yok sondaydı eger ekran parlaklıgı snradan ek programla arttırılamıyosa kesinlikle almayın derim.
300 e 808 varsa ben almak isterim ankaradan elden kamerasi icin
KinG CrazY
Üye
Bence akıllı telefon alsın baban tabi bulabilirse çabuk alışır mesela ben moto g aldım 3 gün geçti bugün babamda aynı telefondan aldı eskiden babam hep tuşlu telefon kullanıyordu 500 tl ye sıfır lumia 520 alın bence kafanız rahat olsun 2.el ile uğraşmayın