SAMSUNG GALAXY S2 ALACAM

Sponsorlu Bağlantılar

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY S2 ALACAM
arkadaşlar babama sammsung galaxy s2 alacam sıfır 500 lira paralel ticaretten alacam oyun oynamaz bir iki program yükler birde resim çeker sizce alayım mıkimse yokmu

MaxipmaN

Üye
sakin kardeş daha konuyu açalı 5dakika olmuş :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
oyun bile oynatır bence alınmasında bir sorun yok ancak 1000 liranın altında yıldızlar var mesela motorola moto g hem güncel hemde fiyatı özelliklerine göre uygun 2 yıl garantisi de var bir düşün derim ama s2 de kararlıysan gayet iyi bir cihaz

• Beğen
Tepkiler: aLoNeAnqe
kartal2378

kartal2378

Üye
Bence alinir. Ama su 9100g olmamasina dikkat et. Duz 9100 olanini al. Fazlada bir bilgim yok bunkonuda bi yerlerde okumustum

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
İ9100 kullanıyorum memnunum ama değiştirmek için bahane uydur deseler
1-)uzun süreli kullanımda çok ısınıyor
2-)bazen donma kasma oluyor kronik 4.1.2 sorunu
3-)kamerası çok zayıf güncelliğini kaybetmiş durumda
4-)dışarda kalabalık ortamlarda titreşimi hissedemiyorum
Buna göre değerlendir

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
    Konu Sahibi
İ9100 kullanıyorum memnunum ama değiştirmek için bahane uydur deseler
1-)uzun süreli kullanımda çok ısınıyor
2-)bazen donma kasma oluyor kronik 4.1.2 sorunu
3-)kamerası çok zayıf güncelliğini kaybetmiş durumda
4-)dışarda kalabalık ortamlarda titreşimi hissedemiyorum
Buna göre değerlendir
s3 mini almam daha iyi mi olur

egemen125-egemen125

Üye
General mobile discovery al

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
monstercraft

monstercraft

Üye
Bence galaxy grand al

HAM ZA

HAM ZA

Üye
S3 mini galaxy S (i9000) ayarında bir telefon. S2 nin yanından bile geçmez s3 mini. Sadece s2 nin tek bir farkını söylemem yeterli olur
S3 mini GPU su mali 400 (tek çekirdek)
S2 nin GPU su mali 400 (4 çekirdek)

Gm discovery alınabilir bir telefon hem s2 ye göre siklet farkı az kamerası ve gpu su daha iyi ve güncel bir telefon ben şahsen Gm discovery almadığına pişmanım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
s2 daha kaldımı ya :blink:

egemen125-egemen125

Üye
S3 mini galaxy S (i9000) ayarında bir telefon. S2 nin yanından bile geçmez s3 mini. Sadece s2 nin tek bir farkını söylemem yeterli olur
S3 mini GPU su mali 400 (tek çekirdek)
S2 nin GPU su mali 400 (4 çekirdek)

Gm discovery alınabilir bir telefon hem s2 ye göre siklet farkı az kamerası ve gpu su daha iyi ve güncel bir telefon ben şahsen Gm discovery almadığına pişmanım.
Bende discovey almadigima pismanim suan maxiplus 5

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace nin sıfırı varda s2 nin niye olmasın :)

Discovery alsan yeter sana ama beni kesmez :) ya s4 yada ona mukabil bir wp telefon ancak bana yeter :)
arkadaşlar bende enayi değilim kendime almıyorum orjinal mi değil mi bilmiyorum ama çok makul bir fiyata telefon satan bir satıcı buldum adam orjinal diyor s3 mini 375 s2 410 lira adam bizden alıp 600 ila 900 lira arasına satıyorlar diyor adamla iletişime geçip telefonu aldıktan sonra orjinal olup olmadığını test edip parayı öyle hesabına yatıracağım

HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar bende enayi değilim kendime almıyorum orjinal mi değil mi bilmiyorum ama çok makul bir fiyata telefon satan bir satıcı buldum adam orjinal diyor s3 mini 375 s2 410 lira adam bizden alıp 600 ila 900 lira arasına satıyorlar diyor adamla iletişime geçip telefonu aldıktan sonra orjinal olup olmadığını test edip parayı öyle hesabına yatıracağım
hayırlı olsun s2 nin taklidi pek yok piyasada s3 mini'nin olabilir ama

• Beğen
Davut420042

Davut420042

Üye
LG G3 Al!

Takipçi Satın Al

Üst Alt