düzenleme yaptım yoksa 1 saate yakın oldu herhalsakin kardeş daha konuyu açalı 5dakika olmuş![]()
s3 mini almam daha iyi mi olurİ9100 kullanıyorum memnunum ama değiştirmek için bahane uydur deseler
1-)uzun süreli kullanımda çok ısınıyor
2-)bazen donma kasma oluyor kronik 4.1.2 sorunu
3-)kamerası çok zayıf güncelliğini kaybetmiş durumda
4-)dışarda kalabalık ortamlarda titreşimi hissedemiyorum
Buna göre değerlendir
Bende discovey almadigima pismanim suan maxiplus 5S3 mini galaxy S (i9000) ayarında bir telefon. S2 nin yanından bile geçmez s3 mini. Sadece s2 nin tek bir farkını söylemem yeterli olur
S3 mini GPU su mali 400 (tek çekirdek)
S2 nin GPU su mali 400 (4 çekirdek)
Gm discovery alınabilir bir telefon hem s2 ye göre siklet farkı az kamerası ve gpu su daha iyi ve güncel bir telefon ben şahsen Gm discovery almadığına pişmanım.
s2 daha kaldımı ya![]()
Bende discovey almadigima pismanim suan maxiplus 5
ya s4 yada ona mukabil bir wp telefon ancak bana yeter 
arkadaşlar bende enayi değilim kendime almıyorum orjinal mi değil mi bilmiyorum ama çok makul bir fiyata telefon satan bir satıcı buldum adam orjinal diyor s3 mini 375 s2 410 lira adam bizden alıp 600 ila 900 lira arasına satıyorlar diyor adamla iletişime geçip telefonu aldıktan sonra orjinal olup olmadığını test edip parayı öyle hesabına yatıracağımGalaxy Ace nin sıfırı varda s2 nin niye olmasın
Discovery alsan yeter sana ama beni kesmezya s4 yada ona mukabil bir wp telefon ancak bana yeter
![]()
hayırlı olsun s2 nin taklidi pek yok piyasada s3 mini'nin olabilir amaarkadaşlar bende enayi değilim kendime almıyorum orjinal mi değil mi bilmiyorum ama çok makul bir fiyata telefon satan bir satıcı buldum adam orjinal diyor s3 mini 375 s2 410 lira adam bizden alıp 600 ila 900 lira arasına satıyorlar diyor adamla iletişime geçip telefonu aldıktan sonra orjinal olup olmadığını test edip parayı öyle hesabına yatıracağım
kendim için almıyorum standart bir kullanıcı için almak istiyorum.....!LG G3 Al!
Hm O Zaman S2 İdealkendim için almıyorum standart bir kullanıcı için almak istiyorum.....!