Kardeşim uygulama türkçe olduğu için virüs programları virüs olarak görüyor ama virüs yok.eline sağlık program süper ama virüslü.. eset buldu Truva atı diye..
türkçe olduğu için mi virüs oluyorKardeşim uygulama türkçe olduğu için virüs programları virüs olarak görüyor ama virüs yok.
şaka mı buOrjinali türkçe değil. Orjinalini editliyoruz ve tamamen değiştiriyoruz. Virüs programlarıda orjinali değiştiği için virüs olarak görüyor. Ama dediğim gibi virüs yok.türkçe olduğu için mi virüs oluyorşaka mı bu
Kardeşim uygulama türkçe olduğu için virüs programları virüs olarak görüyor ama virüs yok.Eset Virüs Buldu
Evet, simge düzenleyebilirsin.virüs ü boşver
uygulama lar i sadece onun istediği sıraya göre mi düzenliyoruz ?
menü de simge için düzen yapabilir miyiz o olursa süper olur
çok teşekkürler
sadece o eksiği gördüm
o da yapilirsa çok iyi
Evet, simge düzenleyebilirsin.virüs ü boşver
uygulama lar i sadece onun istediği sıraya göre mi düzenliyoruz ?
menü de simge için düzen yapabilir miyiz o olursa süper olur
çok teşekkürler
sadece o eksiği gördüm
o da yapilirsa çok iyi
APK editleyerek yapılır.nasıl ?
ya alfabetik var ya tarih
kişisel oluyor mu ?

Çok güzel anlatmışsın kardeşim Sağol.Şu virüs olayına bi açıklık getirelim..
Proğramlar genelde virüslü olmaz sadece proğramları fu ll yapmak amacıyla (cracklemek, patchlemek vb.) gibi işlemlerden geçirildiği için antivirüs proğramları bunları genelde worm, trojan veya autoıt virüsleri olarak algılar.
Antivirüs proğramların en belirgin özelliği, patch,creck, autoıt vb. gibi eklentileri virüs olarak algılamasıdır ve antivürüs veritabanlarına bu şekilde ilişkilendirilmişlerdir..
Haa! bu demek değildir ki virüslü proğram yok , sadece burada sunulan uygulamalar siz kullanıcılara denenip sunulmaktadır.
Kullanıcıları yanlış yönlendirme veya pc/cep gibi araçlara virüs bulaştırma derdinde olmamaktadır, böyle küçük işler için uğraşmaya değmez bizlerin uygulamalar içine virüs enjekte etmek
Kullanmak yine KENDİ SORUMLULUĞUNUZDADIR ama ben ve arkadaşlarımızın paylaştığı uygulamalarda virüs vb. solucanlar olmadığına emin olabilirsiniz..

O kadar indirilme olmuş. Silince hepsi gidecek. Yeni bir eklenti olarak eklerim.Rica ederim, eklentidekini RARlayıp ekle istersen, AVler siliyor genelde..

Eline sağlık din kardeşim![]()