Rica ederim…eset virus olarak gürdü...yinede emeğinize sağlık...
tsk ellerin dert gormesin

Android 2.3 ve üzerinde çalışan çok kaliteli bir s5 launcheridir. Android 2.3 için hiçbir yerde bulunmamaktadır. Sadece burada var. Hemde türkçe dil desteği ile…![]()
Bir beğeniyi çok görmeyin.![]()

Neden? Ben aylardır kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.Ben GALAXY S3'e Yükledim Cihaza Format Atmak Zorunda Kaldım![]()
Ben hâlâ kullanıyorum ve hiçbir problem yok.Bende kullanmıştım problem yoktu
Hacı Note 3 teyim @mürteza16Ben hâlâ kullanıyorum ve hiçbir problem yok.
Evet, o da güzel. Note 3'ü kullandım uzun bir süre. Sonra buna geçtim.Hacı Note 3 teyim @mürteza16
Cihazımın Duvar Kağıdı Ayarını Bozdu Seçtiğim Resmi O Kadar Çok Yaklaştırıp Ekrana Koyuyor Ki Resim Belli Değil Bu Yüzden Sildim Sorum Devam Etti Formatladım DüzeldiNeden? Ben aylardır kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.
Bu sorun sadece sende olmuş kardeş.Cihazımın Duvar Kağıdı Ayarını Bozdu Seçtiğim Resmi O Kadar Çok Yaklaştırıp Ekrana Koyuyor Ki Resim Belli Değil Bu Yüzden Sildim Sorum Devam Etti Formatladım Düzeldi
Sanırım İndirme Hatalı Olmuş Ve Böyle Bir Sorun Yaratmış İndirdim Şimdi Böyle Bir Sorun YokBu sorun sadece sende olmuş kardeş.

Güle güle kullan kardeşim.Sanırım İndirme Hatalı Olmuş Ve Böyle Bir Sorun Yaratmış İndirdim Şimdi Böyle Bir Sorun Yok![]()

Kardeşim uygulama türkçe olduğu için virüs programları virüs olarak görüyor ama virüs yok.avast virüs olarak algıladı ve sildi....