Haber Yeni Canlı Karo Boyutu Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Canlı Karo Boyutu Görüntülendi
Nawzil tarafından Windows Phone 8.1 öncesi dillendirilen yeni geniş karo boyutu görüntülendi. Yeni geniş canlı karo Nokia'nın Lumia 630 çift sim modelinin afişinde ortaya çıktı.

Windows 8.1 ile dahil olan geniş canlı karo kısa bir süre içerisinde Windows Phone 8.1 içinde kullanımda sunulacak gibi gözüküyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: jasonwie, Krnl386, MixRadio ve 1 kişi daha

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İnteraktif tile ile daha güzel olur bence

sekajmer

sekajmer

Üye
çok güzel

Nirvana92

Nirvana92

Üye
karolara bakıyom hipnoz oluyom illa aldırtcaklar

skynet

Üye
Acaba hangi güncelleme ile gelir bu

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Süper olmuş.

• Beğen
Tepkiler: ERsin YAvuz
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Çok güzezl duruyor ama büyük ekranlarda daha güzel durur

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
süper

dakamon

dakamon

Üye
böylesine büyük bir karo gelirse bide interaktiflik özellği de getirsinler karo içinde karo olur böyle sanki inception gibi olur :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, skynet ve Serhan

ihsan.snmz

Üye
Güzel olmuş :)Birde iki bölme deki gibi satırı komple kaplasa daha İyi olur

PureFood

PureFood

Üye
Beğenmedim ama denemek lazım :)

alical33

alical33

Üye
Windows 8.1 deki buyuk tile ı wp yede uyarlamışlar demek ki 1520 de baya şwkil duracak gibi ama keşke boyutları kendimiz ayarlayabilsek köşelerden falan çekip :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan ve emz
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Windows 8.1 deki buyuk tile ı wp yede uyarlamışlar demek ki 1520 de baya şwkil duracak gibi ama keşke boyutları kendimiz ayarlayabilsek köşelerden falan çekip :)
+1 bak işte bu çok güzel olurdu kişiselleştirme arttırılmış olurdu hem

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hadeee şimdi sil baştan tüm programların karoları için yeniden yerleşim planı düşünerek kafa patlat. Valla Microsoft bize bu karolar yüzünden puzzle bulmaca misali epey beyin jimnastiği yaptırıyor.
Bence bu iyi Bişey. Haber için teşekkürler.

Dumanla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz, mtoyanik, luckysleven ve 1 kişi daha
luckysleven

luckysleven

Üye
Hadeee şimdi sil baştan tüm programların karoları için yeniden yerleşim planı düşünerek kafa patlat. Valla Microsoft bize bu karolar yüzünden puzzle bulmaca misali epey beyin jimnastiği yaptırıyor.
Bence bu iyi Bişey. Haber için teşekkürler.

Dumanla gönderildi.

Ayni seyi dusundum ama bu boyut lazimdi en azindan yanina 4 ufak kutu koyup satiri tamamlayabiliriz : ) bazen diziyorum diziyorum 1 kutuluk yer kaliyor sinir oluyorum : )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve mtoyanik
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Ayni seyi dusundum ama bu boyut lazimdi en azindan yanina 4 ufak kutu koyup satiri tamamlayabiliriz : ) bazen diziyorum diziyorum 1 kutuluk yer kaliyor sinir oluyorum : )
ben bazen saatlerce kafa patlatıyorum nereye nasıl yerleştirsem diye :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

skynet

Üye
Siz çok kasıyormuşsunuz ya ben o kadar uğraşmam gelişi güzel yerleştiririm :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim diziliş şeklim genellikle şöyle olur. Arama mesaj ve iletişimle alakalı herşey en üstlerde, sosyal içerikli uygulamalar dahil. Hemen altında here ve ofis uygulamaları olur. Multimedya ve eğlence içerikli uygulamalar orta kısımları doldurur. Altlara doğru Haber Hava durumu ve Araç gereç el feneri vs ile sistemsel uygulamalar yer alır.

Dumanla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben header tiles kullaniyorum bolumlere ayiriyorum. Muzik harita uygulamalar vs diye. En cok kullandiklarimda ekrani hic kaydirmadan direk karsima cikacak gibi yerlestiriyorum mesela hesap makinasi hava durumu mail vs .. Eyer ayirmadan hepsini alt alta koyarsam birbirine giriyor hepsi.

fraps34

Üye
Böyle basit birşeyi bile yenilik olarak beklemek sadece wp kullanıcıların hayat tarzı oluyor : ))

Burada ki kullanıcılar beklentilerini o kadar düşürmüşlerki , büyük boy kutuyu bile harika bir gelişme olarak görüyorlar. Ölümü gösterdiler hastalığa razı ettiler.

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik

Üst Alt