Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiSizce Lumia 1320 almalı mıyım ?
Sponsorlu Bağlantılar
dilmenibrahim
Üye
Biz 925 tercih ettik
Exdkiller
Üye
Konu Sahibi
İlgilendiginz icin hepinize tesekkur ederim.Android bir tabletim vardi ve wp launcher uygulamasi yukledim ayni zamanda wp yi denemis oldum hosuma gitti yani.Son bir soru 1320 almaya karar verdim aldiktan sonra pisman olmam degil mi ?
İlgilendiginz icin hepinize tesekkur ederim.Android bir tabletim vardi ve wp launcher uygulamasi yukledim ayni zamanda wp yi denemis oldum hosuma gitti yani.Son bir soru 1320 almaya karar verdim aldiktan sonra pisman olmam degil mi ?
microsd ile genişletilebildiği için sorun yok o yönden
kahraman333333
Üye
1320 alma 2. El 925 veya 920 al
Nirvana92
Üye
1320nin ekranı geniş o yönden baya avantajlı aynı oranda 3400mah batarya var pişman etmez bnce seni ama sen bide 930bak derim acelen yoksa eger
930daha çıkmadı ama 2,2ghz işlemci 2gb ram olcakmış ekranı da 5" 1320den daha uzun bi süre idare eder
nokia o yönden cömert sd kart takılmaması çok büyük eksiklik n8i ilk aldıgımda 16gb hafıza sınırsız gibi geliyodu bi süre sonra taştı hafıza
iyiki varsın micro sd
1320nin ekranı geniş o yönden baya avantajlı aynı oranda 3400mah batarya var pişman etmez bnce seni ama sen bide 930bak derim acelen yoksa eger
930daha çıkmadı ama 2,2ghz işlemci 2gb ram olcakmış ekranı da 5" 1320den daha uzun bi süre idare eder
930a baktımda fiyatının 1600 civarında olacağı söyleniyor biraz fazla geldi bana.
Fiyatına göre güzel telefon aslında, devasa ekran boyutu senin için önemliyse zaten al direk. Hepsiburada sitesinde 898 tl'ye satılmakta, bence fiyatı güzel.